رژیم غذایی برای دیابت: ماهی و آووکادو

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامت
رژیم غذایی برای دیابت: ماهی و آووکادو

صیفی جات مفید برای دیابت:سیب زمینی های شیرین

آن را با نام قضاوت نکنید، کلمه "شیرین" در "سیب زمینی شیرین" مدعی افزایش سطح قند خون نیست. در عوض داشتن شاخص گلیسمی پایین باعث کاهش یا حفظ سطح قند خون شما می شود.

پروتئین های مفید برای دیابت:ماهی ها

ماهی ها یک انتخاب عالی برای حفظ سطح قند خون هستند. به خصوص ماهی سالمون، ماهی تن و ساردین برای پیشگیری از دیابت بسیار مفید هستند. ماهی ها حاوی اسید چرب امگا 3 هستند که برای متعادل کردن سطح قند مفید هستند. ماهی برای دریافت ویتامین D نیز مفید است. مواد مغذی موجود در این ماهی ها سطح قند و انسولین را کنترل می کنند.

صیفی جات مفید برای دیابت:سبزیجات برگ سبز

سبزیجات برگ سبز از جمله اسفناج و کلم پیچ دارای ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین A، E، C و K، آهن، کلسیم و پتاسیم هستند.این سبزیجات تعادل سطح قند خون  بدن را حفظ می کنند.



میوه های مفید برای دیابت: مرکبات

مرکباتی مانند پرتقال، لیمو و گریپ فروت سرشار از فیبر و ویتامین C هستند که تعادل قند خون را در بدن شما تنظیم می کند. مرکبات از فیبر محلول به نام پکتین تشکیل شده است که از دیابت جلوگیری می کند. 


میوه های مفید برای دیابت:آووکادو

نیمی از آووکادوی کوچک، اندازه استانداردی که یک فرد می خورد، از فیبر تشکیل شده است و علت افزایش قند خون را کاهش می دهد. یک تکه آووکادو از چربی های سالم تشکیل شده است که حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد. آووکادو پتانسیل کاهش قند خون در بیماران دیابتی را دارد. افزودن آووکادو به رژیم غذایی شما یک تصمیم مفید برای زندگی شما است.