غذای اصلی

دستور تهیه املت با گوجه فرنگی

دستور تهیه املت با گوجه فرنگی

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ 0 آشپزی
تهیه املت گوجه فرنگی نکته ایی که در تهیه این املت وجود دارد تخم مرغ نباید زیاد بپزد چون تخم مرغی که بیش از حد پخته شده، لاستیکی یا چرمی می شود و مطلقاً آن چیزی نیست که ما می خواهیم. ما یک تخم مرغ نرم، نرم می خواهیم.
ادامه مطلب
دستور تهیه املت فرانسوی

دستور تهیه املت فرانسوی

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ 0 آشپزی
یک املت کلاسیک فرانسوی. با نمایی صاف و زرد کم رنگ، که تخم‌مرغ‌های خامه‌ای و لطیف سطح ان را می‌پوشاند و بادامی شکل است.
ادامه مطلب
دستور تهیه مرغ گریل شده با گیشنیز و لیمو

دستور تهیه مرغ گریل شده با گیشنیز و لیمو

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ 0 آشپزی
مرغ لیمویی کبابی! سینه های مرغ را در آب لیموترش وگشنیز قرار دهید و سپس به سرعت ان را گریل کنید. خیلی آسان!
ادامه مطلب
دستور تهیه کوفته ریزه

دستور تهیه کوفته ریزه

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
کوفته های لطیف و آبدار که در یک سس شیرین به آرامی پخته می شوند. سس آن فقط سه ماده دارد و شما از آسان بودن آن لذت خواهید برد.
ادامه مطلب
دستور تهیه قرمه سبزی مجلسی

دستور تهیه قرمه سبزی مجلسی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
قرمه سبزی غذایی مورد علاقه همه ایرانی ها که به طرق مختلف تهیه می شود با گوشت یا مرغ با سه نوع لوبیا :‌لوبیای قرمز-لوبیای چیتی و لوبیای چشم بلبلی
ادامه مطلب
دستور تهیه کباب لاپلو

دستور تهیه کباب لاپلو

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
کباب لاپلو غذایی است که به راحتی تهیه می شود و مانند استانبولی و کلم پلو تهیه می شود
ادامه مطلب
دستور تهیه قلیه ماهی جنوبی

دستور تهیه قلیه ماهی جنوبی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
قلیه ماهی غذایی مورد علاقه ایرانیان که بجای ماهی از تن ماهی در آن استفاده شده است
ادامه مطلب