کدام مواد غذایی برای تقویت حافظه مفیدند؟ آووکادو و تخم مرغ
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامترژیم غذایی برای تقویت حافظه:ماهی
ماهی هایی مانند ساردین، شاه ماهی، سالمون آلاسکا و ماهی خال مخالی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای بهبود سلامت بدن ما ضروری هستند. همچنین به حفظ تناسب پوست و تقویت حافظه کمک می کند. این منبع ویتامین B12 و پروتئین است که برای سیستم عصبی ما ضروری است. همچنین دارای خواص ضد التهابی است.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:آووکادو
آووکادو منبع ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم، ویتامین B5، B6، و E، گواکامول و فولات است. حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب تک غیراشباع است که به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و بدن را سالم نگه می دارد. از سرطان و آرتروز جلوگیری می کند.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:بادام
بادام منبع آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا 3 است که به بهبود سطح گردش خون در بدن کمک می کند. بادام چربی های ناخواسته و کلسترول بدن را کاهش می دهد و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد. همچنین قدرت حافظه را افزایش می دهد.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:تخم مرغ
تخم مرغ منبع ویتامین، کولین و پروتئین است. تخم مرغ ها انتقال دهنده های عصبی تولید می کنند که به تنظیم حافظه، خلق و خو و رفتار افراد کمک می کند. این باعث هوشیاری فردی می شود و در نتیجه تفکر شناختی آنها را بهبود می بخشد.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:توت
توت ها منبع فیبر و ویتامین C هستند که به بهبود قدرت حافظه کمک می کند و در نتیجه آن را کارآمدتر می کند. آنها بهترین غذا برای مغز هستند زیرا سیگنال های نورون را افزایش می دهند. همچنین به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان عمل می کند که سطح استرس را کاهش می دهد و خاصیت ضد پیری دارد. انواع توت ها ممکن است شامل تمشک، زغال اخته، توت فرنگی و غیره باشد.