کدام مواد غذایی برای تقویت حافظه مفیدند؟ سیب و بادمجان
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامترژیم غذایی برای تقویت حافظه:سبزیجات برگ سبز
سبزیجات برگ سبز منبعی از ویتامین ها، فولات، فیبرها، آهن و ترکیباتی هستند که به شکستن سطح هموسیستئین و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک می کنند. آنها همچنین یک آنتی اکسیدان هستند. علاوه بر تقویت حافظه، به درمان بسیاری از بیماری های بدن نیز کمک می کند، قدرت بینایی را بهبود می بخشد و پوست را سالم نگه می دارد. سبزیجات برگ سبز شامل اسفناج، شنبلیله، کلم، کلم بروکلی و گل کلم است.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:غلات کامل
غلات کامل حاوی مقدار زیادی فیبر هستند و گردش خون را در سراسر بدن بهبود می بخشند و در نتیجه حافظه را تقویت می کنند. غلات کامل برای تشکیل آرد گندم مخلوط می شوند. این غلات شامل برنج قهوه ای و بلغور جو دوسر است.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:هویج
هویج منبع ویتامین B، ویتامین C و بتاکاروتن است که برای تقویت حافظه افراد مفید است. همچنین به حفظ تناسب پوست کمک می کند و از پیری جلوگیری می کند. قدرت بینایی و عملکرد مغز را افزایش می دهد.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:سیب
سیب منبعی از فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان ها و فیبرهای غذایی است. سیب به کاهش سطح استرس، جلوگیری از پیری، به حداقل رساندن سطح کلسترول و حفظ سلامت بدن کمک می کند.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:بادمجان
بادمجان منبع نیاسین، ویتامین K، C، B6، فسفر، فیبر، منیزیم، مس، اسید فولیک، پتاسیم، تیامین و منگنز است. پوست بادمجان در تقویت حافظه افراد بسیار مفید است.