کدام مواد غذایی برای تقویت حافظه مفیدند؟ روغن نارگیل و روغن زیتون
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامترژیم غذایی برای تقویت حافظه:شکلات های تلخ
شکلات ها دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند که به کاهش سطح استرس کمک می کند و قدرت حافظه را تقویت می کند. شکلات تلخ باید بیش از 60 درصد کاکائو در آن داشته باشد.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:گردو
گردو منبع عالی ویتامین E، ملاتونین، فولات، اسیدهای امگا 3، اسیدهای آمینه و آنتی اکسیدان ها است که به بهبود سطح گردش خون در بدن کمک می کند. گردو چربی های ناخواسته و کلسترول بدن را کاهش می دهد و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد. همچنین قدرت حافظه را افزایش می دهد.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:زردچوبه
زردچوبه دارای خواص دارویی است که به عنوان یک عامل ضد التهابی و ضد اکسید کننده عمل می کند. با از بین بردن استرس روحیه را شاد می کند. همچنین به عنوان یک عامل ضد اکسید کننده عمل می کند که به آزادسازی رادیکال های آزاد که پیری سلول ها را کاهش داده و حافظه را تقویت می کند.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:روغن زیتون
روغن زیتون منبع اسیدهای چرب تک غیر اشباع است. به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و بدن را سالم نگه می دارد. از سرطان و آرتروز جلوگیری می کند. سطح انسولین را حفظ کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. همچنین حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی است که به بهبود عملکرد مغز
کمک می کند.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:روغن نارگیل
روغن نارگیل منبع خوبی از چربی های اشباع شده است. به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و بدن را سالم نگه می دارد. از سرطان و آرتروز جلوگیری می کند. سطح کلسترول بد را با تبدیل آن به کلسترول خوب کاهش می دهد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به بهبود عملکرد مغز کمک می کند.