رژیم غذایی بیماران کلیوی/ غلات و سبزیجات

۱۶ فروردین ۱۴۰۳ 0 سلامت
رژیم غذایی بیماران کلیوی/ غلات و سبزیجات

رژیم بیماران کلیوی:هویج و زنجبیل و سیب زمینی

سبزیجات ریشه ای با مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین K، آهن، کلسیم، پتاسیم و منگنز غنی شده اند. همچنین کالری کمی دارند. هویج،سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و زنجبیل برخی از سبزیجات ریشه هستند.


رژیم بیماران کلیوی:ادویه جات

ادویه ها غذا را خوشمزه تر می کنند. زردچوبه، سیر، زنجبیل، پودر فلفل، هل، فلفل، پاپریکا، گشنیز، زیره، میخک، کنجد، دارچین و جوز هندی ادویه هایی هستند که ما در رژیم غذایی روزانه خود استفاده می کنیم. ادویه ها منابع غنی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند.



رژیم بیماران کلیوی: غلات کامل

غلات کامل با فیبر غذایی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مانند روی، آهن و منیزیم غنی شده اند. سدیم کمی دارند. چندین مزیت سلامتی خوردن غلات کامل شامل کنترل فشار خون بالا، دیابت و کاهش خطر بیماری های قلبی و کلیوی است.

رژیم بیماران کلیوی: آجیل و دانه ها

آجیل و دانه ها حاوی فیبر، ویتامین E، پروتئین گیاهی، سلنیوم، امگا 3، چربی های مفید برای قلب و آنتی اکسیدان ها هستند.  آجیل و دانه ها همراه با طعم، فواید سلامتی زیادی دارند.


رژیم بیماران کلیوی: لوبیا

لوبیا حاوی منبع غنی فیبر، پروتئین، آهن، پتاسیم و منیزیم است. لوبیا چربی اشباع، چربی ترانس یا کلسترول ندارد. از این رو، آنها از بیماری های قلبی محافظت می کنند.