فواید کدو سبز: کم کالری و سرشار از خواص ضد التهابی

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ 0 آشپزی
فواید کدو سبز: کم کالری و سرشار از خواص ضد التهابی

کدو سبز دارای امتیاز بسیار پایین در شاخص گلیسمی و درصد آب بالایی است. کالری، کربوهیدرات و قند کمی دارد. و سرشار از مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم، منگنز و آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C و ویتامین A است.
این غذا حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی از جمله لوتئین، بتاکاروتن، زآگزانتین و دهیدروآسکوربیک اسید به ویژه در دانه ها و پوست آن است.
مزایای تغذیه کدو سبز شامل تامین ویتامین C و آنتی اکسیدان ها، داشتن خواص ضد التهابی که از سلامت قلب حمایت می کند، تامین پتاسیم و ویتامین های B، بهبود هضم، حمایت از سلامت چشم، محافظت در برابر دیابت و حمایت از عملکرد تیروئید/آدرنال است.


فواید کدو سبز برای سلامتی:منبع بالایی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین C

دانه های کدو حلوایی مختلف حاوی انواع مختلفی از مواد مغذی گیاهی هستند که می توانند به مبارزه با التهاب و استرس اکسیداتیو کمک کنند. برخی از این آنتی اکسیدان ها عبارتند از ویتامین C، ویتامین A، سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و گلوکز
در بسیاری از کشورها، کدو حلوایی تابستانی منبع اصلی آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی از جمله آلفا کاروتن و بتاکاروتن است. قسمت اعظم محتوای آنتی اکسیدان در پوست کدو سبز وجود دارد، بنابراین بهتر است پوست کدو را جدا نکنید.
یک کدو سبز متوسط بیش از 50 درصد نیاز روزانه شما به ویتامین C را دارد. غذاهای ویتامین C می توانند به حفظ پوشش حیاتی سلول های خونی، کاهش فشار خون و محافظت در برابر التهاب و گرفتگی عروق کمک کنند.
دانه های گیاهان کدو نیز سابقه طولانی در استفاده در داروهای سنتی و عامیانه در مورد تقویت سیستم ایمنی دارند. از نظر تاریخی، تخمه های کدو حلوایی ضد میکروبی هستند و خواص ضد انگلی دارند، بنابراین متخصصان معتقد بودند که تغذیه کدو سبز برای سیستم گوارشی، عصبی، ایمنی و قلبی عروقی مفید است.


فواید کدو سبز برای سلامتی: دارای خواص ضد التهابی است که می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد

اگر در معرض خطر مشکلات قلبی هستید، چرا خوردن کدو سبز برای شما مفید است؟ کدو سبز و سایر کدوها عمدتاً از آب و کربوهیدرات ها، به ویژه پلی ساکاریدها ساخته شده اند.
کدو حلوایی حاوی درصد خوبی از فیبر به نام پکتین است که نوعی پلی ساکارید مفید است که با بهبود سلامت قلب و عروق و توانایی کاهش کلسترول به طور طبیعی مرتبط است.
فیبر پکتین، که در سیب و گلابی نیز یافت می‌شود، برای بهبود سلامت شریانی و کاهش التهاب ناشی از بیماری‌ها شناخته شده است، بنابراین ممکن است در برابر دیابت و مقاومت به انسولین نیز محافظت کند.
 مطالعات نشان می‌دهد که رژیم‌های کم قند و کربوهیدرات می‌توانند در مدیریت وزن بدن مؤثر باشند، زیرا تأثیر مثبتی بر انسولین و سایر هورمون‌ها دارند.
 کدو سبز قطعا می تواند در یک رژیم غذایی سالم برای قلب که وزن بدن را نیز بهبود می بخشد، نقش داشته باشد.

فواید کدو سبز برای سلامتی:  منبع بالای پتاسیم

یکی از مزایای کدو سبز که اغلب نادیده گرفته می شود این واقعیت است که کدو سبز سرشار از پتاسیم معدنی مفید برای قلب است. یک فنجان کدو سبز پخته شده بیش از 15 درصد از ارزش روزانه شما را به شما می دهد، که معمولا بیشتر از آنچه در مکمل مولتی ویتامین معمولی گنجانده شده است!
تحقیقات نشان می دهد که پتاسیم پایین با عدم تعادل با سایر مواد معدنی مرتبط است که می تواند خطر بیماری قلبی و سایر عوارض را افزایش دهد. پتاسیم همچنین می تواند راهی طبیعی برای کاهش فشار خون باشد زیرا با اثرات رژیم غذایی پر سدیم مقابله می کند.افزایش مصرف پتاسیم می تواند خطر سکته را کاهش دهد و همچنین ممکن است احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

فواید کدو سبز برای سلامتی: می تواند به بهبود هضم کمک کند

کدو سبز برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و اغلب برای مشکلات گوارشی توصیه می شود، زیرا آب رسان است و الکترولیت ها و مواد مغذی ضروری را فراهم می کند. تحقیقات نشان می دهد که کدو سبز همچنین محافظت ضد التهابی در دستگاه گوارش ارائه می دهد که می تواند به کاهش IBS، علائم مرتبط با زخم و سندرم روده نشت کننده کمک کند.
کدو سبز نیز به راحتی هضم می شود زیرا تا حد زیادی آب است. آنها همچنین مقداری فیبر غذایی را ارائه می دهند که می تواند یبوست را تسکین دهد یا به درمان اسهال کمک کند.