میوه های بهاری و خواص آن / انبه و توت فرنگی
۱۶ اسفند ۱۴۰۲ 0 آشپزیبا شروع فصل تولد دوباره و رشد، خوردن فصلی با میوه ها و سبزیجات تازه بهاری بسیار آسان تر می شود - و چه چیزی بهتر از طعم شیرین و آبدار میوه هایی که در اوج فصل برداشت می شوند؟
میوههای تازه بهاری نه تنها افزودنیهای عالی به ماستهای صبحانه، غلات، اسموتیها، سالادها و هستند، بلکه بسیار مغذی هستند - طیف وسیعی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها را برای تقویت سلامت کلی فراهم میکنند.
میوه های بهاری:توت فرنگی/ آنتی اکسیدان
توت فرنگی میوه های آبدار و شیرینی است که کالری کمی دارد و دارای مواد مغذی زیادی از جمله ویتامین C، منگنز، فیبر و آنتی اکسیدان هایی مانند آنتوسیانین است. خوردن توت فرنگی دفاع بدن شما را در برابر استرس اکسیداتیو که باعث بیماری مزمن می شود، تقویت می کند. همچنین تغذیه توت فرنگی به دلیل محتوای فلاونوئیدی که دارد به سلامت مغز کمک می کند و باعث سم زدایی می شود.
فصل توت فرنگی از اواخر بهار، در ماه فروردین آغاز می شود و تا خردادماه ادامه می یابد. توت فرنگی هایی را انتخاب کنید که رنگ قرمز روشن دارند و علائمی از کبودی یا کبودی در آنها دیده نمی شود.
این میوه های بهاری بسیار متنوع هستند و می توان آنها را به اسموتی ها، بلغور جو دوسر،ماست، محصولات پخته شده و سالاد اضافه کرد.
میوه های بهاری: آناناس/ویتامین سی
بهار فصل اوج آناناس و زمانی است که آنها در خوشمزه ترین آنها هستند. این میوه های بهاری گرمسیری سرشار از ویتامین C، منگنز و بروملین هستند، آنزیمی که به هضم غذا کمک می کند و التهاب را کاهش می دهد.
آناناس همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به محافظت در برابر آسیب سلولی و بیماری کمک می کند و از سیستم ایمنی سالم حمایت می کند.
هنگام خرید آناناس بدانید که هر چه سنگین تر باشد بهتر است. همچنین در بالای آن به دنبال برگ های سبز تیره باشید که نشانه رسیده بودن است.
آناناس را می توان به صورت خام به عنوان یک میان وعده شیرین مصرف کرد، به اسموتی ها اضافه کرد، و یا می توان به سس اضافه کرد.
میوه های بهاری: زردآلو/ ویتامین آ و پتاسیم
زردآلو میوهای ترش و آبدار است که سرشار از ویتامین A، C، پتاسیم و فیبر است. آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند و کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن و بتا کریپتوکسانتین را فراهم می کنند.
خوردن زردآلو به دلیل داشتن مواد مغذی به تنظیم فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند.
از زردآلو می توان برای تهیه مربا، غذاهای پخته شده، سالاد و غذاهای گوشتی استفاده کرد. آنها را می توان به صورت خام، پخته و خشک مصرف کرد.
میوه های بهاری:لیمو/ویتامین سی و آنتی اکسیدان
لیمو از خانواده مرکبات است که سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. مطالعات نشان می دهد که لیمو به هضم غذا، تقویت عملکرد سیستم ایمنی، ارتقای سلامت قلب و بهبود سلامت پوست کمک می کنند.
اسید سیتریک موجود در لیمو ممکن است به پیشگیری از سنگ کلیه و بهبود جذب آهن از غذاهای گیاهی کمک کند.
میوه های بهاری: گریپ فروت / ویتامین سی و آ
گریپ فروت از خانواده مرکبات است که سرشار از ویتامین های C و A، آنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی است. همچنین کالری کمی دارد و دارای شاخص گلیسمی پایینی است که انتخاب خوبی برای کاهش وزن و کنترل قند خون است.
نمحققان می گویند: که گریپ فروت به کاهش التهاب، کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه و پیشگیری از بیماری های عصبی کمک می کند.
میوه های بهاری: انبه/ ویتامین سی و آ
انبه میوه های استوایی با طعمی شیرین و متمایز است.انبه ها سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین C، ویتامین A و پتاسیم هستند. انبه همچنین حاوی فیبر است که به تنظیم هضم و کاهش سطح قند خون کمک می کند.
علاوه بر این، برخی از مطالعات نشان میدهند که انبه ممکن است دارای خواص ضد التهابی و تقویتکننده مغز باشد.
انبه را می توان به صورت خام یا خشک مصرف کرد. آنها را می توان به اسموتی ها، محصولات پخته شده، سالادها اضافه کرد.
میوه های بهاری: آلبالو/ویتامین سی و پتاسیم
آلبالو میوه های بهاری کوچک و قرمز روشن است که مملو از مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین C و پتاسیم است. آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانین هستند که به آنها رنگ می دهد و با کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان مرتبط است.
مزایای آلبالو همچنین شامل توانایی آن برای کمک به بهبود کیفیت خواب، کاهش درد عضلانی پس از ورزش و کمک به کاهش وزن به دلیل کالری کم و محتوای فیبر بالا است.