آیا اسفناج برای سلامتی مفید است؟ کاهش سرطان و حمله قلبی

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامت
آیا اسفناج برای سلامتی مفید است؟ کاهش سرطان و حمله قلبی

خواص اسفناج:بهبود فعالیت مغزی

اسفناج به عملکرد صحیح مغز کمک می کند، که به ویژه با افزایش سن اهمیت زیادی دارد.اسفناج مغز شما را روزانه فعال نگه می دارد و به شما این امکان را می دهد که هوشمندانه تر به محیط اطراف خود فکر کنید. ویتامین K برای حفظ یک سیستم عصبی سالم و ترویج رفتار طبیعی مفید است.

خواص اسفناج:جلوگیری از تصلب شرایین و حمله قلبی 

با گذشت زمان، چربی اضافی در شریان‌های شما جمع می‌شود و باعث ضخیم شدن شریان می‌شود. این وضعیت می تواند منجر به سکته مغزی و تصلب شرایین شود. با مصرف اسفناج می توانید از این وضعیت جلوگیری کنید.

خواص اسفناج:کاهش استرس 

اسفناج در مبارزه با رادیکول های آزاد بسیار عالی عمل می کند. مشکل این است که مردم نمی دانند رادیکال های آزاد چیست یا چه کاری می توانند انجام دهند. رادیکول های آزاد اتم هایی هستند که به سلول های شما آسیب می رسانند و باعث تحلیل رفتن بدن می شوند. آنتی اکسیدان ها با ریشه های مختلف مبارزه می کنند و استرس اکسیداتیو را کاهش می دهند.

خواص اسفناج:تقویت مواد مغذی 

یک فنجان اسفناج خرد شده هفت کالری دارد. اسفناج فاقد چربی، کلسترول یا کربوهیدرات بد است. یک فنجان اسفناج خرد شده ویتامین A، پتاسیم، کلسیم، آهن و ویتامین C می دهد. اسفناج بیشتر به خاطر ویتامین K شناخته شده است. ویتامین به بهبود سریعتر بدن کمک می کند. کارشناسان می گویند برای اسیدهای چرب آن را به صورت خام مصرف کنید. 

خواص اسفناج:کاهش خطر ابتلا به سرطان 

رژیم غذایی غنی از اسفناج خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد. اکثر محققان این را با مقادیر بالای آنتی اکسیدان مرتبط می دانند.مطالعات نشان داده اند که مصرف اسفناج می تواند رشد تومور در دهانه رحم زنان را کاهش دهد.