آیا اسفناج برای سلامتی مفید است؟ تقویت بینایی و کاهش فشار خون

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامت
آیا اسفناج برای سلامتی مفید است؟ تقویت بینایی و کاهش فشار خون
آیا از فواید خوردن سبزه می دانید؟ اسفناج یکی از منفورترین و منفورترین غذاهای روی کره زمین است زیرا طعم بدی دارد. اسفناج سبزی برگ دار و غنی از مواد مغذی است که سیستم سلامت را تقویت می کند. دارای چندین منبع از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C و فولات است و حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و منیزیم است. اسفناج همه چیز را از سلامت قلب، تراکم استخوان، سلامت چشم، سیستم عصبی گرفته تا عملکرد مغز را بهبود می بخشد.

خواص اسفناج: کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن

اسفناج حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین K، ویتامین C، بتاکاروتن و فلاونوئیدها است. می تواند بدن شما را از استرس اکسیداتیو خطرناک محافظت کند.اسفناج می تواند به شما برای مبتلا شدن به بیماری های مزمن مانند دیابت و سرطان و بیماری قلبی کمک می کند. اسفناج حاوی نیترات است که به کاهش سطح استرس گردش خون کمک می کند.

خواص اسفناج: بهبود سلامت چشم 

اسفناج حاوی لوتئین و زآگزانتین است، بینایی سالم را حفظ می کند و دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد. اسفناج منبع ویتامین A است و شب کوری را درمان می کند. ویتامین A به رشد رنگدانه رودوپسین (که در شبکیه وجود دارد) کمک می کند و به ما در دید در شب کمک می کند. خوردن اسفناج به طور منظم می تواند آب مروارید را کاهش دهد، که لکه های تیره در مرکز چشم است و ممکن است منجر به کاهش بینایی شود.

خواص اسفناج: فشار خون پایین

اسفناج حاوی نیترات است که فشار خون بالا را کاهش داده و وضعیت قلب را بهبود بخشد. اسفناج دارای پتاسیم است که می تواند به مدیریت فشار گردش خون کمک کند. پتاسیم می تواند سطح سدیم را که برای کنترل ضربان قلب ضروری است، متعادل کند. پتاسیم می تواند تعادل سدیم را با افزایش دفع آن تنظیم کند.

خواص اسفناج: پوست درخشان

اگر می خواهید بافت پوستی درخشان داشته باشید باید اسفناج مصرف کنید زیرا پوست شما حساس ترین قسمت بدن شما است. این سبزی برگ سبز، مواد مغذی و مواد معدنی مناسب را برای سلامت پوست شما فراهم می کند.

خواص اسفناج:بهبود سلامت استخوان 

اسفناج سرشار از کلسیم است که برای استحکام استخوان ها و دندان ها حیاتی است. کلسیم به ساخت و حفظ نواحی حیاتی استخوان ها و دندان ها کمک می کند. منیزیم موجود در اسفناج برای استخوان بهتر ضروری است و می تواند ویتامین D را به ساختار فعال آن تبدیل کند، که بیشترین نیاز را برای حفظ کلسیم دارد.

.