فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی: پیشگیری از سرطان و بهبود متابولیسم بدن
۱۴ فروردین ۱۴۰۳ 0 سلامت
فلفل دلمه ای یا فلفل دلمه ای مورد علاقه همه افراد سالم است. در حالی که بسیاری از مردم بر این باورند که فلفل قرمز، سبز و زرد متفاوت هستند، اما ضروری هستند. فلفل قرمز بالغ با رنگ های روشن، غنی از کاروتنوئید، مواد مغذی نوری و ویتامین C است و طعم میوه ای دارد. فلفل قرمز حاوی 11 برابر بیشتر از فلفل دلمه سبز بتاکاروتن است. به گفته کارشناسان، فلفل دلمه ای زرد، نارنجی و قرمز حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به فلفل سبز است.
ارزش غذایی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای تازه تقریباً 92 درصد از آب تشکیل شده است. منابع فلفل دلمه ای قرمز خام عبارتند از: کالری، آب (92%)، پروتئین (1 گرم)، کربوهیدرات (6 گرم)، شکر (4.2 گرم)، فیبر (2.1 گرم) و چربی (0.3 گرم).
ویتامین ها و مواد معدنی فلفل
فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. فلفل دلمه ای رسیده (حاوی فروکتوز و کپسایسین بیشتر) یکی از غنی ترین منابع ویتامین C است. فلفل دلمه ای قرمز بیش از دو برابر فلفل دلمه ای پرتقالی ویتامین C دارد. تمام فلفل دلمه ای حاوی ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین K1، ویتامین E، منیزیم، پتاسیم و فولات (ویتامین B9) است.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند
همه افراد برای مبارزه با سلول های سرطانی و رادیکول های آزاد بدن خود به آنتی اکسیدان های زیادی نیاز دارند. فلفل از ما در برابر بیماری های مزمن مانند سرطان محافظت می کند.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:کنترل سطح گلوکز خون
فلفل دلمه ای حاوی کپسایسین و آنالوگ کپسایسین است. اثر هیپوگلیسمی دارد و به مدیریت سطح گلوکز خون کمک کند.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:بهبود متابولیسم
فلفل دلمه ای متابولیسم بدن را بهبود می بخشد. می تواند اتساع عروق (افزایش جریان خون) را تحریک کند و گرمازایی (تولید گرما) را مدیریت کند. هنگامی که ترموژنز افزایش می یابد، سرعت متابولیسم نیز افزایش می یابد. مصرف روزانه فلفل دلمه ای باعث بهبود متابولیسم بدن می شود.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:کنترل سرطان
فلفل دلمه ای حاوی مقدار زیادی کپسایسین است که یک فیتوشیمیایی زیست فعال است. کپسایسین موجود در فلفل دلمه ای می تواند به بقای سلول های سرطانی کمک کند.