فواید لوبیا سبز: تقویت استتخونها و پیشگیری از سرطان

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ 0 سلامت
فواید لوبیا سبز: تقویت استتخونها و پیشگیری از سرطان
مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، لوبیا سبز یک مکمل سالم برای تقریباً هر برنامه غذایی است زیرا منبع انرژی کم کالری و کم چربی است. آنها همچنین دارای مواد مغذی هستند و بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مفید را بدون کالری زیادی فراهم می کنند. این ترکیب آنها را به یک غذای ایده آل برای رژیم غذایی ارتقاء دهنده وزن متعادل تبدیل می کند

حقایق تغذیه ای لوبیا سبز

یک فنجان لوبیا سبز (100 گرم) 31 کالری، 1.8 گرم پروتئین، 7 گرم کربوهیدرات و 0.2 گرم چربی دارد. لوبیا سبز منبع عالی ویتامین های C، K و A است.

کربوهیدرات ها

لوبیا سبز منبع خوبی از کربوهیدرات های پیچیده است. در یک فنجان لوبیا سبز چهار گرم نشاسته وجود دارد. نشاسته انرژی سریع بدن را تامین می کند. علاوه بر این، با مصرف یک وعده لوبیا سبز از تقریباً سه گرم فیبر بهره مند خواهید شد. فیبر به تثبیت قند خون، افزایش سیری و بهبود سلامت گوارش کمک می کند.

چربی

 بار گلیسمی لوبیا سبز کمتر از 1.3 است. تقریباً هیچ چربی در لوبیا سبز وجود ندارد، که آن را به یک غذای طبیعی بدون چربی تبدیل می کند. البته به خاطر داشته باشید که طرز تهیه لوبیا سبز بر محتوای چربی تأثیر می گذارد. بسیاری از مردم لوبیا سبز را بخارپز می کنند و روی آن کره می ریزند یا در روغن زیتون تفت می دهند. هر دو روش پخت به غذا چربی اضافه می کنند. 

پروتئین

 یک فنجان لوبیا سبز (تازه، منجمد یا کنسرو شده) تقریباً ۲ گرم پروتئین دارد.

ویتامین ها و مواد معدنی

لوبیا سبز چندین ماده مغذی کلیدی مانند ویتامین K را که یک ویتامین محلول در چربی است که به عملکرد لخته شدن خون کمک می کند، برای بدن فراهم می کند. یک وعده لوبیا سبز نپخته 16 درصد از کل دریافت توصیه شده روزانه ویتامین C و 5 درصد از مصرف روزانه ویتامین A را تامین می کند.
لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین های B فولات، ریبوفلاوین و تیامین و همچنین مواد معدنی مس و منیزیم است.

کالری

یک فنجان لوبیا سبز (100 گرم) 31 کالری دارد که 77 درصد آن از کربوهیدرات ها، 19 درصد از پروتئین و 5 درصد از چربی تامین می شود.

فواید لوبیاسبز:ترمیم آسیب سلولی 

ویتامین C (اسید ال اسکوربیک) موجود در لوبیا سبز فواید زیادی دارد. ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان برای محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد عمل می کند. ویتامین C همچنین تولید کلاژن را افزایش می‌دهد، عملکرد ایمنی را بهبود می‌بخشد و به بدن شما کمک می‌کند تا آهن را جذب کند - یک ماده معدنی مهم برای بدن سالم.

فواید لوبیاسبز:تقویت استخوانها

ویتامین K برای لخته شدن خون ضروری است و همچنین سلامت استخوان ها را تقویت می کند. کمبود ویتامین K ممکن است شما را در معرض خطر بیشتری برای پوکی استخوان قرار دهد.  شما می توانید بیش از 20 درصد از نیاز روزانه خود به ویتامین K را با یک وعده لوبیا سبز تامین کنید.


فواید لوبیاسبز:تقویت کننده بدن

لوبیا سبز منبع اصلی اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها (فلاونول‌ها، فلاون‌ها، دی‌هیدروفلاونول‌ها، فلاونون‌ها، ایزوفلاون‌ها و ایزوفلاونون‌ها)، لیگنان‌ها و سایر ترکیبات قطبی (Kutkoside) در نظر گرفته می‌شود که تحقیقات نشان می‌دهد مزایای سلامتی بالقوه‌ای از جمله کند کردن رشد تومور سرطانی، و داشتن خواص ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد اسپاسم و ضد التهابی

فواید لوبیاسبز: پیشگیری از سرطان

محققان معتقدند لوبیا سبز ممکن است دارای خواص ضد سرطانی باشد. این باور به مقادیر بالای کلروفیل، نشاسته مقاوم، فیبر غذایی محلول و نامحلول و ترکیبات فنلی موجود در لوبیا سبز نسبت داده می شود. این خواص نشان می دهد که قرار دادن منظم لوبیا سبز در رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات را کاهش دهد.