سبزیجات حاوی امگا ۳ کدامند؟
۱۹ آذر ۱۴۰۱ 0 سلامتسبزیجات حاوی امگا 3 در رژیم غذایی ضروری هستند زیرا این ترکیبات نقش مهمی در سلامت بدن ما دارند. مطالعات علمی زیادی وجود دارد که گواه مزایایی است که این ترکیبات بر بدن ما دارند.
اسیدهای چرب امگا 3 برای قلب مفید هستند، از بیماری های التهابی جلوگیری می کنند، به اختلالات عصبی-روانی و بسیاری موارد دیگر کمک می کنند.
همانطور که می دانیم بهترین منبع امگا 3 ماهی یا مکمل ها است. متاسفانه تا به امروز یکی از مشکلات اصلی مصرف ماهی وجود جیوه در گوشت آن است. این مشکل برای زنان باردار است.
در اینجا محتوای امگا 3 در هر 100 گرم سبزیجات و حبوبات آمده است:
- کنگر 17میلی گرم امگا۳
- کلم بروکلی 19میلی گرم امگا۳
- کلم 28میلی گرم امگا۳
- لوبیا 30 میلی گرم امگا۳
- کلم قرمز 45 میلی گرم امگا۳
- کاهو 58 میلی گرم امگا۳
- اسفناج 66 میلی گرم امگا۳
- نخود فرنگی 84 میلی گرم امگا۳
- کلم بروکسل 99 میلی گرم امگا۳
- نخود 101 میلی گرم امگا۳
- لوبیا 278 میلی گرم امگا۳
سایر سبزیجات حاوی امگا 3
علاوه بر سبزیجات، سبزیجات دیگری نیز وجود دارند که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند و از قابلیت زیستی بالاتری نسبت به سبزیجات برخوردارند. موارد زیر است:
- روغن کانولا
- روغن سویا
- آجیل
- دانه کنف
- روغن جلبک
- دانه های چیا
بر اساس تحقیقات علمی، رژیم های غذایی گیاهی، به ویژه آنهایی که حاوی سبزیجات سرشار از اسید α-لینولنیک هستند، با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مرتبط است.
سبزیجات سبز برگ، غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات زیست فعال، همچنین نشان داده شده است که وضعیت آنتی اکسیدانی را بهبود می بخشد و خطرات مرتبط با بیماری را کاهش می دهد.
این مطالعه نشان می دهد که چگونه این تنوع از سبزیجات دریایی می تواند جایگزین مناسبی برای روغن ماهی برای گیاهخواران باشد.