آیا بادام هندی برای دیابتی ها بی خطر است؟

۱۵ آذر ۱۴۰۱ 0 سلامت
آیا بادام هندی برای دیابتی ها بی خطر است؟
چه رابطه ای بین بادام هندی و دیابت وجود دارد؟اکنون می دانیم که دیابت نوع 2 و عوارض آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. طبق تحقیقات علمی، رژیم غذایی می تواند عوارض عروقی دیابت را کاهش دهد. تغذیه نقش مهمی در بیماری های مزمن، به ویژه دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی دارد.
برای درک بهتر رابطه بین بادام هندی و دیابت، برخی از محققان اثرات مصرف بادام هندی را بر روی این بیماری رایج بررسی کرده اند. مطالعات بالینی زیادی وجود دارد که اثرات مفید بسیاری از انواع آجیل را بر دیابت نشان داده است. 

 بادام هندی و دیابت

محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه بادام هندی انسولین سرم را کاهش می دهد.مطالعه ای که در مجله تغذیه منتشر شد، پاسخ رژیم غذایی 300 بیمار مبتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کرد. شرکت کنندگان یک رژیم غذایی غنی از بادام هندی دریافت کردند. در پایان مطالعه، نتایج تایید کرد که این نوع میوه خشک باعث کاهش فشار خون و افزایش سطح کلسترول خوب می شود. 
مطالعه ای که در انجمن دیابت آمریکا منتشر شد نیز رابطه خوب بین بادام هندی و دیابت را تایید کرد.طبق این مطالعه، خوردن 5 وعده آجیل در هفته (از جمله بادام هندی) خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در دیابتی ها تا 17 درصد کاهش می دهد. علاوه بر این، افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم آجیل مصرف می کردند، به طور کلی 31 درصد کاهش خطر مرگ زودرس داشتند.
محققان استدلال می کنند که مصرف روزانه 56 گرم برای 8 هفته آجیل، از جمله بادام هندی، گلوکز ناشتا را در افراد دیابتی کاهش می دهد. 
محققان دانشگاه کالیفرنیا تایید کرده اند که مصرف آجیل خطر ابتلا به دیابت را در مقایسه با افرادی که آن را مصرف نمی کنند کاهش می دهد. 

چرا بادام هندی برای دیابت مفید است؟

در مقایسه با سایر انواع آجیل، بادام هندی حاوی چربی های سالم بیشتری است. حدود 75 درصد چربی آنها اسید اولئیک است. می توان گفت از نظر چربی های تک غیراشباع، بادام هندی شبیه روغن زیتون است. وقتی این 2 غذا را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید، چربی های تک غیراشباع به کاهش تری گلیسیرید کمک می کنند. 
افراد مبتلا به دیابت نوع 2 اغلب اثرات منفی تری گلیسیرید بالا را تجربه می کنند. تری گلیسیرید بالا خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب و دیابت را افزایش می دهد. بنابراین چربی های تک غیراشباع موجود در بادام هندی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است. 
به طور خاص، محققان معتقدند بادام هندی به دلیل داشتن مواد مغذی زیر برای دیابت مفید است:
  • پروتئین های گیاهی
  • اسیدهای چرب غیر اشباع
  • فیبرهای غذایی
  • آنتی اکسیدان ها
  • ویتامین ها (اسید فولیک، ویتامین B6، نیاسین و توکوفرول)
  • مواد معدنی (منیزیم، پتاسیم و کلسیم)