فایده دارچین در کاهش قندخون
۲۸ آبان ۱۴۰۱ 0 سلامتمطالعات متعددی وجود دارد که نشان می دهد دارچین قند خون را کاهش می دهد.در حال حاضر حدود 250 گونه دارچین وجود دارد اما دو گونه به عنوان ادویه استفاده می شود. C. verum Ceylon یا سریلانکا و C. cassia که در واقع شامل سه نوع بسیار محبوب دارچین است.
این ادویه به اشکال مختلفی از جمله چوب پوست، پودر پوست و عصاره های به دست آمده از پودر فروخته می شود.ترکیب دارچین نیز بین گونه ها متفاوت است. روغن های فرار 1-4 درصد محصولات را تشکیل می دهند و شامل 60-80٪ سینامالدئید، تا 10٪ اوژنول و 5-10٪ ترکیبات فنلی و 4-10٪ است. آنها همچنین شامل ترکیبات دیگری از جمله تانن ها، کاتچین ها، مونوترپن هاهستند.
اخیراً گفته شده است که دارچین اثرات مفیدی بر کنترل قند خون و سایر بیماری ها دارد.برای بررسی اینکه چگونه دارچین قند خون را کاهش می دهد، بیایید ببینیم مطالعات در مورد آن چه می گویند.
مطالعه ای که در سریلانکا انجام شد نشان می دهد که یک یا چند ترکیب موجود در ادویه باعث بهبود حساسیت به انسولین، کنترل قند خون و سطح چربی می شود. مطالعه ای توسط دانشگاه کلمبو همچنین ادعا می کند که دارچین قند خون را کاهش می دهد. با این حال، مطالعات بالینی بیشتری برای ایجاد ایمنی و اثربخشی درمانی مورد نیاز است.
در واقع، برخی از مطالعات گزارش داده اند که دارچین به لطف این ترکیب زیست فعال، قند خون را کاهش می دهد.در یک مطالعه اخیر، دارچین به عنوان یک ماده غذایی برای کمک به بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 برای دستیابی به کنترل بهتر قند خون پیشنهاد شد.
در حال حاضر این ادویه به عنوان یک مکمل پیشگیرانه و درمانی برای بسیاری از بیماری ها از جمله سندرم متابولیک، مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 فروخته می شود. ، خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی.
محققان دانشگاه غرب لندن اظهار داشتند که دارچین قند خون را کاهش می دهد، زیرا به نظر می رسد اثر انسولین را از طریق افزایش جذب گلوکز در سلول های چربی و ماهیچه های اسکلتی تقلید می کند.
یک مطالعه ترکی اثرات مصرف مقادیر مختلف دارچین را بر قند خون مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. نتایج نشان داد که 6/3 گرم ادویه تأثیر مثبتی بر برخی پارامترهای خونی مرتبط با گلوکز دارد.
در برخی تحقیقات ادویه به عنوان محرک طبیعی انسولین نیز در نظر گرفته شده است. بنابراین این خاصیت به طور بالقوه در پیشگیری و درمان دیابت مفید است. محققان تکرار می کنند که عوامل طبیعی موجود در ادویه مانند انسولین عمل می کنند تا سطح گلوکز خون را ثابت نگه دارند.
یک مطالعه نشان داد که عصاره پوست دارچین حساسیت به انسولین را افزایش می دهد.علاوه بر این، اجزای محلول در آب آن، اثربخشی مسیر سیگنال دهی انسولین را افزایش می دهد.
محققان فرانسوی ادعا می کنند که دارچین با دوزهای 500 میلی گرمی در روز به مدت 12 هفته، قند خون را کاهش می دهد.
همانطور که دیدید، از مطالعات به نظر می رسد که دارچین یک کمک بالقوه در کنترل قند خون است. راه های زیادی برای مصرف این ادویه خوشمزه وجود دارد. یکی از محبوب ترین روش ها ترکیب یک قاشق چای خوری هر روز صبح با قهوه، چای یا شیری است که برای صبحانه می نوشید.
همچنین می توانید از آن در حین تهیه دسرهای پخته استفاده کنید یا آن را با اسموتی ها و سانتریفیوژها ترکیب کنید. در نهایت، می توان آن را از طریق دمنوش های گیاهی آماده موجود در فروشگاه ها نیز مصرف کرد.