فلفل قند خون را پایین می آورد
۲۶ آبان ۱۴۰۱ 0 آشپزیمطالعات اخیر نشان می دهد که فلفل قند خون را کاهش می دهد. این مطمئناً خبر خوبی است زیرا یک سبزی معمولی است و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود. ساده ترین راه برای خوردن آنها استفاده در سالاد، خام و چاشنی شده با روغن، نمک و سرکه است.
اخیراً مشخص شده است که فلفل نه تنها قند خون را کاهش می دهد، بلکه دانه های آن فلفل نیز همین خاصیت را دارند.
فلفل ها مدت هاست که به دلیل خواص ضد التهابی و ضد چاقی شان مورد مطالعه قرار گرفته اند. اکنون به نظر می رسد که این سبزی نیز ممکن است نقش فعالی در مقابله با دیابت داشته باشد.
نتایج نشان می دهد که کپسیا باعث کاهش تولید گلوکز کبدی و افزایش تجمع تری گلیسیرید می شود. کپسایسین و کپسیاتوم متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد اما حساسیت به انسولین را در کبد به روش های مختلف بهبود می بخشد.
مطالعه دیگری نشان داد که ترکیب فلفل قرمز و سویای تخمیر شده با کاهش مقاومت به انسولین، هموستاز گلوکز را بهبود می بخشد. این بهبود با کاهش تجمع چربی کبد همراه است.
فلفل قرمز و اجزای زیست فعال آن مانند کپسینوئیدها و کاروتنوئیدها با افزایش اکسیداسیون چربی ها در موش ها و انسان ها باعث کاهش توده چربی می شوند.
شاخص گلیسمی فلفل
فلفل ها دارای شاخص گلیسمی 15 هستند که مقدار بسیار کمی است. آنها همچنین می توانند توسط افراد دارای خطر قند خون و دیابت مصرف شوند.
یک مطالعه بسیار جدید نشان داد که عصاره دانه فلفل کنترل قند خون را بهبود می بخشد و اثر ضد دیابتی دارد. در عمل، ادغام عصاره در رژیم غذایی باعث بهبود جذب گلوکز و حساسیت به انسولین شد.