آیا پیاز قند خون را کاهش می دهد؟
۰۶ آبان ۱۴۰۱ 0 سلامتبا توجه به جدیدترین مطالعات به نظر می رسد که این سبزی واقعا در درمان دیابت موثر است.
در سال های اخیر، دیابت در سراسر جهان به طور قابل توجهی افزایش یافته است. سازمان جهانی بهداشت پیش بینی می کند که در سال 2030 حدود 340 میلیون نفر از این بیماری رنج خواهند برد.
تا به امروز تخمین زده می شود که از بین تمام بیماران مبتلا به این آسیب شناسی، 10/5 درصد از دیابت 1 و 95/90 درصد از دیابت 2 رنج می برند.
گیاهان دارویی همچنان هم در طب مدرن و هم در سیستم های سنتی کمک های ارزشمندی ارائه می دهند. گیاهانی که در سنت رایج برای درمان دیابت استفاده می شود، بسیارند. برخی از اینها یک ارزیابی علمی و پزشکی دریافت کرده اند که کارایی و ایمنی آنها را ارزیابی کرده است. از این میان می توان به خربزه تلخ، میخک، دارچین، شنبلیله و پیاز اشاره کرد.
طبق تحقیقات، پیاز به دلیل داشتن فلاونوئیدهایی مانند کورستین و سیستئین، قند خون را کاهش می دهد. این ترکیبات دارای خواص ضد دیابتی، آنتی بیوتیکی، هیپوکلسترولمی، فیبرینولیتیک و بیشتر هستند.
در مطالعه ای که در سودان انجام شد، پیاز (Allium cepa) دارای اثرات کاهش قند خون بر روی افراد بود. به همین دلیل، محققان بیان کردند که می توان از آن به عنوان یک مکمل غذایی در مدیریت دیابت نوع 1 و / یا نوع 2 استفاده کرد.
این مطالعه بر روی بیماران مبتلا به دیابت 1 و دیابت 2 انجام شد. مصرف 100 گرم پیاز خام باعث کاهش قابل توجه سطح گلوکز خون شد.
برخی از مطالعات در عوض توانایی عصاره پوست پیاز را در مقابله با هیپرگلیسمی و مقاومت به انسولین تجزیه و تحلیل کرده اند. محققان تأیید کردند که در این مورد نیز پیاز قند خون را کاهش میدهد.