حبوبات مفید برای قلب

۰۵ آبان ۱۴۰۱ 0 سلامت
حبوبات مفید برای قلب
خوردن لوبیا، عدس، نخود و سایر حبوبات برای سلامتی مفید است.بر اساس مطالعات منتشر شده حبوبات میزان بروز بیماری های قلبی عروقی، عروق کرونر و فشار خون را کاهش می دهد. 
بیماری های قلبی عروقی عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و تقریباً یک سوم کل مرگ و میرها در سراسر جهان را تشکیل می دهد. اهمیت رژیم غذایی را برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها، از جمله بیماری قلبی  نشان داده شده است.
 حبوبات برای قلب مفید هستند. آنها منبع غنی انرژی، پروتئین، فیبر غذایی و کربوهیدرات هستند که به آرامی و با شاخص گلیسمی پایین هضم می شوند.
حبوبات همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروه B، نیاسین، اسید فولیک، تیامین و ریبوفلاوین و همچنین مجموعه ای از مواد معدنی مانند آهن، روی، کلسیم، منیزیم، فسفر و مس هستند.
حبوبات مانند سویا، نخود، لوبیا، عدس و بادام زمینی منبع غنی فیتواسترول ها و فیبر غذایی هستند. مطالعات متعددی وجود دارد که نشان می دهد مصرف پروتئین های گیاهی، به جای پروتئین های حیوانی، سطح کلسترول خون را کاهش می دهد. این ویژگی می تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی شود.
به گفته محققان، افزایش مصرف حبوبات ممکن است یک رویکرد غذایی مفید برای پیشگیری از بیماری عروق کرونر قلب باشد.
مطالعات اخیر نشان می دهد که سالمندانی که بیش از سه وعده حبوبات در هفته مصرف می کنند، 33 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی نسبت به سالمندانی هستند که آنها را مصرف نمی کنند. 
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که حبوبات برای قلب مفید هستند اما نه تنها. مصرف آنها همچنین باعث کاهش فشار خون، التهاب و افزایش حس سیری می شود. 
مطالعات بر روی افراد مسن از ژاپن، سوئد، یونان و استرالیا به این نتیجه رسیده است که مصرف حبوبات محافظت کننده ترین عامل غذایی برای طول عمر است. مصرف هر روز 20 گرم حبوبات دیگر خطر مرگ را تا 8 درصد کاهش می دهد. 

مصرف حبوبات در جهان

مصرف حبوبات به طور سنتی در کشورهایی مانند مکزیک، هند، خاورمیانه و مناطق مدیترانه بیشتر است. 
حبوبات جزء مهمی از رژیم غذایی انسان در مناطق مختلف جهان هستند. این امر به ویژه در کشورهای در حال توسعه که کمبود پروتئین را تکمیل می کنند صادق است. در برخی از مناطق جهان، حبوبات تنها پروتئین دریافتی در رژیم غذایی هستند.
در کشورهای اروپایی، در سراسر دریای مدیترانه، مصرف حبوبات بیشتر است. در اینجا سرانه مصرف روزانه بین 8 تا 23 گرم است در حالی که در شمال اروپا مصرف روزانه کمتر از 5 گرم سرانه است.
حبوبات به لطف محتوای خوب پتاسیم، منیزیم و فیبر، همه مواد مغذی که تأثیر مثبتی بر مدیریت فشار خون دارند، برای قلب مفید هستند.  با وجود این داده‌ها، بخشی به دلیل کمبود اطلاعات و بخشی به دلیل کلیشه‌هایی برای حذف، بسیاری از مردم هنوز مقادیر کافی از این سبزیجات را مصرف نمی‌کنند.
این واقعیت که بسیاری از این غذاها مانند لوبیا و نخود باعث نفخ معده می شوند نیز افراد را از مصرف منظم آنها منصرف می کند. این واقعیت که پختن لوبیا، نخود، لوبیا و سایر سبزیجات هنوز زمان زیادی می برد، یکی دیگر از عوامل بازدارنده مردم از مصرف حبوبات است. 
با این حال، مطالعات نشان می دهد که حبوبات برای شما مفید هستند و مصرف منظم آنها می تواند از بیماری های جدی مانند بیماری های قلبی جلوگیری کند. اگر برای پختن حبوبات وقت ندارید، سعی کنید حبوبات منجمد بخرید، زمان کمتری برای پختن آنها صرف می شود و تمام خواص تغذیه ای خود را بدون تغییر نگه می دارند