آیا زنجبیل برای قلب مفید است؟

۱۹ آذر ۱۴۰۱ 0 سلامت
آیا زنجبیل برای قلب مفید است؟
طبق جدیدترین مطالعات، زنجبیل برای قلب مفید است. این ادویه به دلیل پتانسیل خود برای درمان بسیاری از جنبه های بیماری های قلبی عروقی مورد توجه قابل توجهی قرار گرفته است.
زنجبیل یکی از پرمصرف ترین ادویه ها در جهان است. رزین روغنی موجود در ریشه حاوی بسیاری از اجزای فعال زیستی مانند جینجرول است که اعتقاد بر این است که ماده ای است که انواع مختلفی از فعالیت های دارویی و فیزیولوژیکی قابل توجه را اعمال می کند. زنجبیل برای قلب مفید است و در این مقاله به بررسی هایی می پردازیم که این خاصیت ریشه را بررسی می کنند.
زنجبیل هزاران سال است که برای درمان بیماری های متعددی مانند سرماخوردگی، حالت تهوع، آرتریت، میگرن و فشار خون بالا استفاده می شود. خواص دارویی، شیمیایی و دارویی زنجبیل در دهه های اخیر به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. قبل از اینکه با شما در مورد تاثیراتی که این ادویه بر سلامت قلب و عروق دارد صحبت کنم، چند نکته تاریخی در مورد این سبزی برایتان بازگو می کنم.

تاریخچه و منشأ زنجبیل

قدمت این ریشه به بیش از 3000 سال می رسد و نام آن به دلیل ظاهرش از کلمه سانسکریت سرنگاورم به معنای "ریشه شاخ" گرفته شده است. در یونانی به آن ziggiberis و در لاتین zinziberi می گفتند. جالب اینجاست که زنجبیل در طبیعت رشد نمی کند و منشا واقعی آن نامشخص است.اعتقاد بر این است که هندی ها و چینی ها زنجبیل را به عنوان یک ریشه مقوی برای بیش از 5000 سال برای درمان بسیاری از بیماری ها تولید کرده اند. این گیاه در حال حاضر در سراسر مناطق گرمسیری مرطوب رشد می کند. هند بزرگترین تولید کننده است.
رنجبیل یک کالای تجاری بسیار مهم بود و بیش از 2000 سال پیش از هند به امپراتوری روم صادر شد، جایی که به دلیل خواص دارویی آن بسیار ارزشمند بود. حتی پس از سقوط امپراتوری روم، زنجبیل همچنان به عنوان یک کالای مورد تقاضا در اروپا باقی ماند. در آن زمان این تاجران عرب بودند که تجارت زنجبیل و سایر ادویه ها را کنترل می کردند.
در قرن سیزدهم و چهاردهم، ارزش 450 گرم زنجبیل معادل قیمت یک گوسفند بود.

زنجبیل و درمان بیماری های قلبی و عروقی

زنجبیل به دلیل خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد پلاکتی، کاهش فشار خون و کاهش چربی خون را می توان گیاهی مفید برای قلب نام برد.
علاوه بر این خواص، زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی نیز می باشد. همانطور که می دانیم، زمانی که این بیماری مزمن می شود، باعث ایجاد بیماری های جدی مختلف از جمله بیماری های قلبی عروقی می شود.