آیا گردو برای دیابت مفید است یا مضر؟
۲۸ آبان ۱۴۰۱ 0 آشپزیآیا گردو برای دیابت مفید است؟ مطالعات متعددی در این زمینه انجام شده است. به طور خلاصه، دانشمندان موافق هستند که آجیل، مانند تمام میوه های خشک، برای قلب مفید است، به طوری که فشار خون را کاهش می دهد. با توجه به دیابت، مصرف آنها درصد خطر این آسیب شناسی متابولیک را تغییر نمی دهد.
آیا گردو برای دیابت مفید است؟
زمانی که به مشکل قند خون بالا و میوه هایی که باید بخورید می پردازد بسیار واضح است. شما می توانید سیب، ملدر، گلابی، زردآلو، توت فرنگی، هلو، پرتقال و تمشک بخورید. از سوی دیگر باید به میوه های خشک از جمله گردو نیز توجه شود. در واقع، همانطور که در مورد آن گفتیم، نظرات متضاد هستند. به گفته برخی از زیست شناسان تغذیه، در واقع، خوردن مقدار مشخصی آجیل یا میوه خشک در هر روز منجر به کاهش پیک قند خون می شود که به مرور زمان می تواند مقاومت به انسولین و خستگی پانکراس را ایجاد کند که با شروع به اصطلاح دیابت رژیم غذایی همراه است.
به دلیل این قضاوت های متناقض، انجمن قلب آمریکا خوردن گردو بدون نمک را برای حداکثر 4 وعده در هفته توصیه می کند. حتی اگر اثرات مفیدی بر دیابت نداشته باشند، مطمئناً کمک معتبری برای حفظ سلامت قلب شما هستند. متخصصان خوردن هر روز گردو را توصیه می کنند زیرا این گردو اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی و ویتامین ها را دریافت می کند.
ما دیدیم که چگونه خوردن آجیل برای دیابت مفید نیست اما باید آن را خورد زیرا برای قلب مفید است. حال بیایید ببینیم که آیا آجیل برای دیابت مضر است یا خیر.؟ از خوردن زیاد آن باید پرهیز کرد. در این موارد شما را چاق می کنند زیرا بسیار کالری دارند زیرا هکتوگرام 654 کالری به همراه دارد. آنها باید بین وعده های غذایی مصرف شوند و دوز مشخص شده 2 تا 3 آجیل در روز است.