کاهش فشار خون با پرتغال
۳۰ مهر ۱۴۰۱ 0 سلامتفشار خون بالا یک عامل خطر مهم برای بیماری های قلبی عروقی است و متاسفانه در حال حاضر یک بیماری بسیار شایع در بین مردم است.
غذاهایی برای کاهش فشار خون کار کوچکی نیستند. در واقع، اگر در رژیم غذایی شما گنجانده شوند، به شما این امکان را می دهند که مصرف داروها را کاهش دهید یا به طور کامل حذف کنید.مطالعه ای که در بین بزرگسال بین 25 تا 64 سال مورد بررسی قرار گرفت نشان داد حدود 25٪ مبتلا به فشار خون بالا بودند، در حالی که 46٪ مشکلات پیش از فشار خون داشتند. این درصدها به وضوح نشان می دهد که چگونه مشکل فشار خون بالا نباید دست کم گرفته شود.
امروزه به خوبی شناخته شده است که داروها دارای عوارض جانبی متعددی هستند که در درازمدت می توانند باعث مشکلات جدی سلامتی شوند. به همین دلایل، محققان همچنین به بررسی خواص درمانی غذاهای با منشاء گیاهی ادامه می دهند.
تعداد فزاینده ای از مطالعات به طور مداوم اثر محافظتی غذاهای غنی از پلی فنول ها مانند میوه، چای،کاکائو و مرکبات را نشان داده اند. این غذاها در برابر برخی از عوامل خطر میانی بیماری های قلبی عروقی مانند کلسترول، فشار خون بالا و اختلال عملکرد اندوتلیال محافظت می کنند.
به عنوان مثال، آب پرتقال منبع خوبی از مواد مغذی ضروری مانند ویتامین C، اسید فولیک و پتاسیم است. مطالعات نشان می دهد که این مواد مغذی اثرات مفیدی بر فشار خون و سلامت قلب به طور کلی دارند.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته بر روی اثرات آب پرتقال شیرین بر فشار خون به این نتیجه دست یافتندکه نوشیدن 2 لیوان آب پرتقال در روز به مدت چهار هفته فشار خون دیاستولیک را کاهش می دهد.
از آنجایی که فشار دیاستولیک نشانگر مقاومت عروق محیطی است، آب پرتقال می تواند مزایای سلامتی خاصی داشته باشد.
مصرف آب پرتقال اکنون به یک عادت غذایی در سراسر جهان تبدیل شده است. بنابراین جای تعجب نیست که سهم بازار این محصول در حال حاضر بسیار بیشتر از میوه های طبیعی به ویژه در کشورهای توسعه یافته است.
نتایج نشان می دهد که پرتغال طور قابل توجهی فشار خون را کاهش می دهد. علت این امر را می توان به فلاونوئیدها، پکتین ها دانست که می تواند بر فشار خون موثرتر باشند.
محققان پیشنهاد می کنند که مصرف زیاد میوه های حاوی پتاسیم و ویتامین C با کاهش قابل توجهی خطر ابتلا به فشار خون بالا همراه است. با توجه به این نتایج، می توان گفت که پرتقال به لطف محتوای ویتامین C و پتاسیم، فشار خون را کاهش می دهد.
و مطالع دیگری در اسپانیا نشان می دهد که مصرف میوه و سبزیجات در مقادیر بیشتر از 400 گرم در روز از افزایش فشار خون محافظت می کند.