خواص تخم شربتی برای بدن: لاغری و درمان بیماری های تنفسی
۰۲ مرداد ۱۴۰۳ 0 سلامتتخم شربتی خواص زیادی دارد و اینگونه نیست که فقط برای فصل گرما تو صیه شود.این گیاه نامهای دیگری از جمله : بادروج،تره خراسانی،اوقیمن،حوک،
بورنگ،صریرا وبادروج ابیض نیز دارد و از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته است.
خواص تخم شربتی برای بدن: لاغری
استفاده از تخم شربت در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است.
دانه های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت ها فرد را سیر نگه می دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، میتوان از تخم شربتی استفاده کرد.
خواص تخم شربتی برای بدن:بیماریهای تنفسی
این دانه های ریز سیاه رنگ دارای خواص زیادی است از جمله برای درمان بیماریهای تنفسی مفید است.
مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.
خواص تخم شربتی برای بدن:درمان فشار خون
معمولاً بعد از خوردن غذا بهویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا میرود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاستهای به تدریج شکر موجود در آن در بدن آزاد شده و شخص احساس سیری می کند.
خواص تخم شربتی برای بدن:ناراحتی های گوارشی
اشخاصی که از ورم معده یا دیگر ناراحتیهای گوارشی رنج میبرند خوردن تخم شربتی را توصیه می شود