خواص درمانی هندوانه
۰۶ تیر ۱۴۰۱ 0
هندوانه گیاهی است یک پایه و یکساله و از خویشاوندان نزدیک خربزه است. ساقه ان منشعب دارای پیجک -بی کرک -خزنده با برگهای پهن متناوب است. گلهای آن کوچک و زرد است.
میوه آن گرد یا دراز و بزرگ است. پوست آن صاف لیز و اغلب به رنگ سبز گاهی سبز ابلق و گاهی مرمری می باشد. پس از رسیدن گوشت یا پولب داخل آن قرمز می شود.
ترکیبات هندوانه:
در هر یک صدگرم قسمت قابل خوردن هندوانه مواد خام زیر وجود دارد:
آب 93 گرم- پروتین 0.5 گرم- مواد چرب 0.2 گرم- هیدراتهای کربن 6.1 گرم- کلسیم 7 میلی گرم-فسفر 10 میلی گرم- آهن 0.5 میلی گرم- سدیم 1 میلی گرم- پتاسیم 100 میلی گرم - تیامین 0.3 میلی گرم- رابیوفلاوین 0.3 میل یگرم -تیاسین0.2 میل گرم و ویتامین سی 7 میلی گرم
خاصیت درمانی هنداونه:
از خاصیت های این میوه می توان به تقویت معده و ادرار آور و برای دفع سنگ کلیه و درمان بیماری یرقان و دیابت و ناراحتی و زخمهای گلو و دهان می توان استفاده کرد.