دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده
 سیب زمینی سرخ شده باسرخ کن  و بدون نیاز به فر به صورت ترد را درست کنید. سیب‌زمینی‌ها را برش داده و با پودر پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم، سپس سرخ می‌کنیم تا بیرون آن‌ها ترد شوند و مرکز آن خامه‌ای و نرم شود.

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی سرخ شده

  • سیب زمینی 
  • ۳ الی ۴ عدد
  • روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه سیب زمینی(پابریکا-پودر سیر-نمک - فلفل)
  • به میزان لازم


مرحله آماده کردن سیب زمینی

خرد کردن سیب زمینی:‌  سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را در اندازه های یکنواخت برش دهید.

اضافه کردن روغن: روی سیب زمینی ها روغن بریزید و به خوبی آنها را مخلوط کنید.

مرحله اضافه کردن ادویه سیب زمینی: 

ادویه سیب زمینی(پابریکا-پودر سیر-نمک - فلفل) را با هم ترکیب کنید و روی سیب زمینی سرخ شده بپاشید. مخلوط کنید و به طور یکنواخت در چاشنی بپوشانید.

مرحله سرخ کردن سیب زمینی ها:

سرخ کردن سیب زمینی بدون فر: سیب زمینی ها را برای سرخ کردن داخل سبد سرخ کن بریزید و به مدت 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شود سرخ کنید. در صورت نداشتن سبد سرخ می توانید ماهیتابه ای را با روغن گرم کنید و سپس سیب زمینی ها را درون آن سرخ کنید به صورتی که به رنگ طلایی تبدیل شود.

مرحله سرو سیب زمینی 

سیب زمینی سرخ شده شما هم اکنون آماده است .درصورت تمایل با گشنیز یا جعفری و پارمزان رنده شده تزئین کنید.