دستور تهیه کوفته ریزه

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه کوفته ریزه

مواد لازم جهت تهیه کوفته ریزه (کوفته قلقلی)

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی(می توانید گوشت مرغ به صورت چرخ شده نیز استفاده کنید)
  • ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم
  • سس فلفل قرمز
  • به میزان لازم
  • سس باربیکیو
  • به میزان لازم


مرحله آماده کردن کوفته

چرخ کردن گوشت :‌ می توانید از گوشت های چرخ شده آماده  استفاده کنید و یا گوشت را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و بعد از شست و شو با چرخ گوشتی چرخ کنید.
گرد کردن گوشت ها:‌گوشت را با ادویه دلخواه (نمک-زردچوبه- فلفل)‌به خوبی ورز داده و به صورت قطعات دایره ای شکل در می آوریم.

آماده کردن سس کوفته:‌ برای راحتی کار ما از سس فلفل قرمز و سس باربیکیو استفاده کردیم که مزه خوبی به کوفته ها بدهد ولی شما می توانید از سس قرمز ی (‌ از رب گوجه  که را در ماهیتابه ای در روی گاز قرار می دهیم تا خامی آن گرفته شود سپس پیازها و سیب زمینی های خرد شده بهمراه ادویه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا به خوبی شکل بگیرد) و بعد کوفته ها را به آن اضافه می کنیم.
پختن گوشت ها:‌ کوفته های درست شده را درون سس فلفل  و یا سسی که خودمان تهیه کرده ایم می گذاریم تا پخته شود. برای پخت این کوفته ۱ساعت زمان لارم است.

مرحله سرو غذا:

بعد از پخته شدن کوفته ها می توانید آن را در صورت تمایل با جعفری یا پیازچه تزیین کنید.