دستور تهیه املت با گوجه فرنگی
۰۸ مرداد ۱۴۰۱ 0 آشپزیمواد لازم جهت تهیه املت با گوجه فرنگی
- تخم مرغ
- ۳عدد
- نمک
- به مقدار لازم
- روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه گیلاسی
- به مقدار لازم
- نمک
- ۱ قاشق چایخوری
- ریحان، تازه (در صورت لزوم خشک شده موثر است)
- یک لیوان و نیم
- ¼ فنجان پنیر مورد علاقه (چدار، مونتری جک، موزارلا را در نظر بگیرید، اگر گیاهخوار هستید از مایه پنیر خودداری کنید)
- اختیاری
- پیازچه
- ۲ عدد
- فلفل
- ۱ عدد
مرحله آماده سازی سبزیجات
آماده سازی گوجه ها:گوجه فرنگی ها (و پیاز یا فلفل قرمز را در صورت استفاده از آنها) بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید.
پختن مخلوط سبزیجات:در تابه ای نصف روغن را گرم کنید و گوجه فرنگی ها را حدود 2 دقیقه تفت دهید. کنار بگذارید.
مرحله آماده سازی تخم مرغها
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب بزنید و نمک و فلفل را اضافه کنید
مرحله پختن تخم مرغها
بقیه روغن را در تابه ای (در صورت امکان نچسب) روی حرارت ملایم تا متوسط گرم کنید. مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید
مرحله اضافه کردن سبزیجات به تخم مرغها
وقتی مخلوط تخممرغ تقریباً پخته به نظر میرسد (اما هنوز کمی تخم مرغ آبریزش باقی مانده است) روی ان را گوجهفرنگی و ریحان (و پنیر، پیازچه یا فلفل قرمز در صورت استفاده از آنها) بریزید.
مرحله سرو املت
املت خود را درون یک ظرف بریزید و ان را تزیین کنید. املت شما اماده سرو است.