دستور تهیه املت فرانسوی

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه املت فرانسوی

مواد لازم جهت تهیه املت فرانسوی

  • تخم مرغ
  • ۳عدد
  • نمک
  • به مقدار لازم
  • فلفل
  • ۱ عدد
  • کره
  • ۱ قاشق غذاخوری
  • پیازچه یا جعفری ریز خرد شده، برای تزیین
  • به مقدار لازم


مرحله آماده سازی تخم مرغها

تخم مرغ ها را هم بزنید:در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا اثری از سفیده باقی نماند. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. اضافه شدن نمک سبب می شود تا رطوبت تخم مرغها حفظ شود.

کره را آب کنید:تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار داده، کره را آب کنید، مراقب باشید که قهوه ای نشود. آن را در تابه بچرخانید تا کف و کناره ها را بپوشاند.
تخم مرغها را بپزیدتخم مرغ ها را داخل تابه بریزید. از حرارت بالا برای کل فرآیند پخت استفاده کنید تا تخم مرغ خیلی سریع ببندد. اگر  این تکنیک را درست انجام دهید، می توانید یک پوست بسیار نازک از تخم مرغ پخته شده را در اختیار داشته باشید. 

مرحله رول کردن املت

تابه را از روی حرارت بردارید. چنگال را دور لبه ها بکشید تا تخم مرغ ها آزاد شوند.

تابه را با زاویه 45 درجه کج کنید تا تخم مرغ ها به یک طرف تابه بروند. تابه را کج نگه دارید و تخم مرغ ها را به سمت لبه تا کنید تا به شکل نیمه ماه در بیایید، 

در صورت نیاز چنگال را زیر و اطراف تخم مرغ ها بکشید تا از تابه جدا شوند. حالا باید  تخم مرغهای شما به شکل بادام باشد.

مرحله سرو املت

املت درست شده را در یک بشقاب قرار دهید و ان را با سبزیجات تزیین کنید.