طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی (بدون گوشت)

۲۵ آبان ۱۴۰۱ 0 آشپزی
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی (بدون گوشت)

دستورالعملی سریع برای دلمه گوجه فرنگی. دلمه گوجه فرنگی از جمله دلمه هایی است که سریع و آسان تهیه می شود و علاوه بر ان از جمله پیش غذاهای مقوی و سالم تلقی می شود. علاوه بر مزیت های گفته شده این پیش غذا نیاز به زمان زیادی ندارد در حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه


مواد لازم جهت تهیه دلمه گوجه فرنگی (بدون گوشت)

  • برنج پخته شده
  • ۱۵۰گرم
  • گوجه فرنگی
  • ۷عدد
  • ریحان
  • به میزان کافی
  • جعفری
  • به میزان کافی
  • سیر
  • ۲ حبه


مرحله آماده کردن گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ها را بشویید و درب آن را به اندازه کافی برش دهید. داخل آن را با چاقو بکوبید و مراقب باشید ته گوجه فرنگی سوراخ نشود. تفاله را با قاشق خالی کنید و در ظرفی قرار دهید.

مرحله آماده کردن سس درون دلمه :

تفاله گوجه فرنگی را با مخلوط کن مخلوط کنید. ریحان، جعفری و سیر را خرد کرده و به تفاله پوره شده اضافه کنید. نمک، فلفل و برنج (آبکش شده) و روغن زیتون خالص را اضافه کنید تا مزه دار شود. با دقت مخلوط کنید و گوجه ها را با این چاشنی پر کنید.

مرحله پختن دلمه گوجه فرنگی

گوجه فرنگی های شکم پر را با به مدت ۲۵ دقیقه  در قابلمه یا در فر بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه گوجه فرنگی های شکم پر را با بشقاب ترد گرم یا سرد سرو کنید و روی بشقاب را با چند برگ ریحان تزئین کنید. 
توصیه:اگر می خواهید برنج نرم باشد، توصیه می کنم ابتدا آن را به مدت 4/5 دقیقه در آب بجوشانید و به صورت آبکش شده استفاده کنید. می توانید آب دلمه ها که در قابلمه جمع شده است برای سس روی دلمه استفاده کنید و روی گوجه‌فرنگی‌های شکم‌ پر شده بریزید تا خوشمزه‌تر شوند.