خواص درمانی خیار/ تقویت بینایی و استخونها

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامت
خواص درمانی خیار/ تقویت بینایی و استخونها
خیار در تمام فصول یافت می شود. خیار مملو از مواد مغذی و ترکیبات برای سلامتی بهتر هستند. 

فواید خیار برای سلامتی/ سلامتی سیستم گوارش

خیار یک گزینه عالی برای سلامت بهتر گوارش است. بدن ما را هیدراته می کند و برای هضم غذا ضروری است. کم آبی می تواند روند هضم را کند کند و به شما احساس فشردگی بدهد. خیار حاوی کوکوربیتاسین است. خیار می تواند حرکات سالم روده را تقویت کند و التهاب دستگاه گوارش را از بین ببرد.


فواید خیار برای سلامتی/کنترل سطح قند خون

خیار شاخص گلیسمی پایینی دارد. خیار تأثیر بسیار کمی بر سطح قند خون دارند. خیار سرشار از فیبر و آب است و کربوهیدرات کمی دارد. فیبر موجود در خیار سرعت انتشار گلوکز در جریان خون را کاهش می دهد و به حفظ قند خون پایدار کمک می کند. خیار حاوی آنتی اکسیدان ها (ویتامین C و بتاکاروتن) است و از آسیب اکسیداتیو به سلول های پانکراس جلوگیری می کند.


فواید خیار برای سلامتی/بهبود بینایی چشم

آیا می دانید یک سیب در روز پزشک را دور نگه می دارد؟ صید اینجاست. یک خیار در روز می تواند شما را از چشم پزشک دور نگه دارد. خیار حاوی ویتامین C و بتاکاروتن است که برای سلامت چشم ضروری است. می‌تواند از چشمان شما در برابر رادیکول‌های آزاد مضری که می‌توانند باعث تخریب عضلانی ناشی از افزایش سن شوند، محافظت کند. فیبر و آب موجود در خیار با جلوگیری از خشکی چشم باعث سلامت چشمان شما می شود.

فواید خیار برای سلامتی/جلوگیری از سنگ کلیه 

کم آبی در فصل تابستان شایع است و باعث تشکیل سنگ کلیه می شود. خیار بیشتر با آب درست می‌شود و آن را به گزینه‌ای عالی برای هیدراته ماندن تبدیل می‌کند. مواد مغذی (فیبر رژیمی، ویتامین C و پتاسیم) نقش مهمی در کاهش تشکیل سنگ کلیه دارند. فیبر در دستگاه گوارش با کلسیم متصل می شود و از کلسیم اضافی در ادرار و تشکیل سنگ جلوگیری می کند.

فواید خیار برای سلامتی/تقویت استخوانها

اگر می خواهید استخوان هایتان سالم باشد، باید روزانه خیار بخورید. خیار سرشار از ویتامین K است که مسئول حفظ تراکم استخوان است و می تواند خطر شکستگی را کاهش دهد. یک فنجان خیار ورقه شده حاوی تقریباً 19٪ ویتامین K است. ویتامین K استئوکلسین (پروتئینی) را فعال می کند و برای تشکیل استخوان قوی ضروری است. خیار دارای منیزیم و کلسیم است.