فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی: تقویت استخوانها و سیستم گوارشی
۱۴ فروردین ۱۴۰۳ 0 سلامت
فلفل دلمه ای یا فلفل دلمه ای مورد علاقه همه افراد سالم است. در حالی که بسیاری از مردم بر این باورند که فلفل قرمز، سبز و زرد متفاوت هستند، اما ضروری هستند. فلفل قرمز بالغ با رنگ های روشن، غنی از کاروتنوئید، مواد مغذی نوری و ویتامین C است و طعم میوه ای دارد. فلفل قرمز حاوی 11 برابر بیشتر از فلفل دلمه سبز بتاکاروتن است. به گفته کارشناسان، فلفل دلمه ای زرد، نارنجی و قرمز حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به فلفل سبز است.
ارزش غذایی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای تازه تقریباً 92 درصد از آب تشکیل شده است. منابع فلفل دلمه ای قرمز خام عبارتند از: کالری، آب (92%)، پروتئین (1 گرم)، کربوهیدرات (6 گرم)، شکر (4.2 گرم)، فیبر (2.1 گرم) و چربی (0.3 گرم).
ویتامین ها و مواد معدنی فلفل
فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. فلفل دلمه ای رسیده (حاوی فروکتوز و کپسایسین بیشتر) یکی از غنی ترین منابع ویتامین C است. فلفل دلمه ای قرمز بیش از دو برابر فلفل دلمه ای پرتقالی ویتامین C دارد. تمام فلفل دلمه ای حاوی ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین K1، ویتامین E، منیزیم، پتاسیم و فولات (ویتامین B9) است.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:دارای اثرات تسکین دهنده درد است
فلفل دلمه ای برای تسکین درد و دردهای مربوط به اعصاب استفاده می شود. کپسایسین دارد. کپسایسین برای درمان نوروم مورتون استفاده می شود. این وضعیت در درجه اول روی پا تاثیر می گذارد. در آرتریت، به مفاصل تزریق می شود.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:کاهش میزان مرگ و میر
آیا در مورد ارتباط بین فلفل قرمز تند و مرگ و میر کنجکاو هستید؟ میزان کل مرگ و میر افرادی که فلفل قرمز تند می خورند 21.6 درصد و برای کسانی که نمی خواهند فلفل دلمه ای بخورند، 33.6 درصد است.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:تقویت سیستم گوارش
هضم نامناسب می تواند منجر به اسهال، تهوع و استفراغ شود و این شرایط کاملاً تحریک کننده و تخلیه کننده هستند. متخصصان تغذیه توصیه می کنند فلفل دلمه ای را به دلیل محتوای نیاسین زیاد در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. نیاسین برای بهبود سیستم گوارش شما ضروری است. هضم صحیح به شما این امکان را می دهد که مواد معدنی، ویتامین ها و سایر مواد مغذی را که روزانه مصرف می کنید جذب کنید.
خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی:تقویت استخوانها
فلفل دلمه ای منبع اصلی منگنز (یک ماده معدنی) است که به تشکیل غضروف استخوان، معدنی شدن استخوان و تشکیل کلاژن استخوان کمک می کند. فلفل دلمه ای حاوی مقدار زیادی ویتامین K است که استخوان ها را قوی می کند و از پوکی استخوان محافظت می کند.