کلم بروکلی برای بدن چه فوایدی دارد؟ ضد سرطان/ سلامت قلب

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ 0 آشپزی
کلم بروکلی برای بدن چه فوایدی دارد؟ ضد سرطان/ سلامت قلب
کلم بروکلی بسیار مغذی است. کلم ها سرشار از ویتامین C، فیبر و ویتامین K هستند. و به سلامت قلب و گوارش کمک کنند.کلم که اغلب به دلیل ظاهر مشابه در دسته کاهو قرار می گیرد، در واقع بخشی از خانواده سبزیجات چلیپایی است.رنگ کلم می تواند از سبز تا قرمز و بنفش متفاوت باشد و برگ ها صاف یا چروکیده باشند. 

فواید کلم بروکلی

  • کلم سبزی چلیپایی است.
  • ماده شیمیایی موجود در کلم ممکن است از اثرات منفی اشعه محافظت کند.
  • سولفورافان موجود در کلم به محافظت در برابر سرطان کمک کند.
  • نصف فنجان کلم پخته حاوی 81.5 میکروگرم ویتامین K است.


فواید کلم بروکلی: پیشگیری از سرطان

یکی دیگر از ترکیبات بالقوه مبارزه با سرطان که در کلم یافت می شود، سولفورافان است. تحقیقات در 30 سال گذشته به طور مداوم نشان داده است که مصرف سبزیجات چلیپایی با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
اخیراً، محققان توانسته‌اند مشخص کنند که ترکیب حاوی گوگرد که به سبزیجات چلیپایی طعم تلخ می‌دهد در مبارزه با سرطان مفید است.


فواید کلم بروکلی: سلامت قلب و عروق

نتحقیقات شان داده است که آنتوسیانین های قوی موجود در کلم قرمز که به محافظت در برابر سرطان کمک می کند، و  التهاباتی را که ممکن است منجر به بیماری های قلبی عروقی شود، سرکوب می کند.
مطالعات نشان می دهد، مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید با خطر کمتر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی مرتبط می کند و بیان می کند که حتی مقادیر کمی از غذاهای غنی از فلاونوئید ممکن است مفید باشد. محتوای بالای پلی فنول در کلم ممکن است با جلوگیری از تجمع پلاکت و کاهش فشار خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

فواید کلم بروکلی: ایمنی و گوارش

غذاهای تخمیر شده مملو از پروبیوتیک ها ممکن است یکی از بهترین چیزهایی باشد که می توانید برای سیستم ایمنی و گوارش خود مصرف کنید. میکروب های سالم یک محیط اسیدی برای حفظ و توسعه طعم ایجاد می کنند. آنزیم های تولید شده در تخمیر جذب ویتامین ها و مواد معدنی را آسان تر می کند.
فیبر و آب موجود در کلم همچنین به جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. خوردن فیبر کافی باعث  می شود دفع سموم بدن از طریق صفرا به راحتی انجام پذیرد.
مطالعات اخیر نشان داده است که فیبر غذایی حتی ممکن است در تنظیم سیستم ایمنی و التهاب نقش داشته باشد و در نتیجه خطر بیماری‌های مرتبط با التهاب مانند بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، سرطان و چاقی را کاهش دهد.