تاثیر فلفل در کاهش قند خون
۲۶ مهر ۱۴۰۱ 0 آشپزیمطالعات اخیر نشان می دهد که فلفل قند خون را کاهش می دهد. این مطمئناً خبر خوبی است زیرا یک سبزی معمولی است و به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه می شود. ساده ترین راه برای خوردن آنها اضافه کردن به سالاد، به صورت خام و به صورت چاشنی شده با روغن، نمک و سرکه است.
اخیراً مشخص شده است که فلفل نه تنها قند خون را کاهش می دهد، بلکه دانه های آن را نیز باعث کاهش قند خون می شود.
فلفل ها مدت هاست که به دلیل خواص ضد التهابی و ضد چاقی شان مورد مطالعه قرار گرفته اند. اکنون به نظر می رسد که این سبزی نیز ممکن است نقش فعالی در مقابله با دیابت داشته باشد.
مطالعه دیگری نشان داد که ترکیب فلفل قرمز و سویای تخمیر شده با کاهش مقاومت به انسولین، هموستاز گلوکز را بهبود می بخشد. این بهبود با کاهش تجمع چربی کبد همراه است.
شاخص گلیسمی(نمایه قندی) فلفل
فلفل ها دارای شاخص گلیسمی 15 هستند که مقدار بسیار کمی است. فلفل قرمز می توانند توسط افراد دارای خطر قند خون و دیابت دارند مصرف شود.
دانه فلفل قند خون را کاهش می دهد
مطالعات جدید نشان می دهد که عصاره دانه فلفل کنترل قند خون را بهبود می بخشد و اثر ضد دیابتی دارد. در عمل، ادغام عصاره در رژیم غذایی باعث بهبود جذب گلوکز و حساسیت به انسولین شد.