دستور تهیه بال مرغ گریل شده (سرخ شده)

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0
دستور تهیه بال مرغ گریل شده (سرخ شده)


مواد لازم جهت تهیه بال مرغ گریل شده

  • بال مرغ 
  • ۱ کیلو و نیم
  •  روغن کنجد
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد (تفت داده شده)
  •  ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز
  • ۲ عدد
  • سیر
  • ۳ عدد
  • لیمو
  • ۲ عدد

مرحله آماده  سازی مرغ

آماده کردن فر:فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/180 درجه سانتیگراد (با فن) گرم کنید و سینی فر کم عمق را با کاغذ پخت بپوشانید.
تمییز کردن مرغ: بالهای مرغ را تمییز کرده سپس آنها را بشویید. 

پخت بال مرغ: بالها را در سینی قرار داده و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.

مرحله  آماده کردن طعم دار کردن بال مرغ

تفت کنجدها:  کنجدهای خام را در شسته و سپس درون ماهیتابه کمی تفت دهید. 
آماده سازی سس :سیرها و پیاز را درون ظرفی خرد کنید سپس به آن کنجدهای تفت داده شده را بهمراه روغن کنجد اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
 

مرحله سرو بال مرغ

بال های مرغ را در ظرف سرو قرار دهید. و سس ها را روی آن بریزید و با تکه های لیمو سرو کنید