دستور تهیه بال مرغ گریل شده (سرخ شده)
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0مواد لازم جهت تهیه بال مرغ گریل شده
- بال مرغ
- ۱ کیلو و نیم
- روغن کنجد
- ۲ قاشق غذاخوری
- کنجد (تفت داده شده)
- ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز
- ۲ عدد
- سیر
- ۳ عدد
- لیمو
- ۲ عدد
مرحله آماده سازی مرغ
آماده کردن فر:فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/180 درجه سانتیگراد (با فن) گرم کنید و سینی فر کم عمق را با کاغذ پخت بپوشانید.
تمییز کردن مرغ: بالهای مرغ را تمییز کرده سپس آنها را بشویید.
پخت بال مرغ: بالها را در سینی قرار داده و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
مرحله آماده کردن طعم دار کردن بال مرغ
تفت کنجدها: کنجدهای خام را در شسته و سپس درون ماهیتابه کمی تفت دهید.
آماده سازی سس :سیرها و پیاز را درون ظرفی خرد کنید سپس به آن کنجدهای تفت داده شده را بهمراه روغن کنجد اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله سرو بال مرغ
بال های مرغ را در ظرف سرو قرار دهید. و سس ها را روی آن بریزید و با تکه های لیمو سرو کنید