دستور تهیه مرغ گریل شده با گیشنیز و لیمو

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه مرغ گریل شده با گیشنیز و لیمو

مواد لازم جهت تهیه مرغ گریل شده با گیشنیز و لیمو

  •  سینه مرغ (یا ران)، 
  • ۲سینه یا چهار قطعه ران مرغ
  • روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو
  • نصف لیوان
  • سیر
  • ۳ خبه
  • گشنیز
  • ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک
  • ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل پاپریکا
  • ۱ قاشق چایخوری
  • عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری


مرحله آماده سازی مرغها

میکس کردن مرغها :‌ سینه مرغ را به قعطات مساوی تقسیم کنید و آنرا بشویید .

برای مرغ گریل شده می توانید از ران مرغ نیر استفاده کنید آن را تمییز کنید سپس آن را بشویید.

مرحله آماده سازی سس

 در یک ظرف، روغن، آب لیموترش، سیر، گشنیز، نمک، فلفل، پاپریکا و عسل را با هم مخلوط کنید تا مایعی یک دست بدست آید.

مرحله اضافه کردن سس ها به مرغ

مرغ را به سسها اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه تا حداکثر 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

گریل کردن مرغ در تابه

گرم کردن تابه:ماهیتابه را گرم کنید و بعد از داغ شدن روغن را به آن اضافه کنید اکنون ظرف شما آماده است.
گریل کردن مرغ:قطعات مرغ را درون تابه بریزید و بگذارید سرخ شود و بعد از پخته شدن طرف دیگر آن را سرخ کنید.

گریل کردن مرغ در فر

باربیکیو ذغالی یا گازی خود را روشن کنید.
اگر از باربیکیو گازی استفاده می کنید در حرارت متوسط قرار دهید سپس تکه های مرغ خود را درون ظرف باربیکو بگذارید تا بپزد فقط مواظب باشید تا گوشت ها خشک نشود.


سرو مرغ گریل شده

تکه های مرغ گریل شده را درون ظرفی بچیند و اگر خواستید به آن گیشنیر نیز اضافه کنید.