ویدئو آشپزی: آموزش غذای نذری شیرین قاتوق گیلانی

۲۴ تیر ۱۴۰۳ 0

مواد لازم تهیه غذای نذری شیرین قاتوق گیلانی

  • ران یا سینه مرغ پخته شده
  • ۴ تکه
  • آلو قیسی یا ترکیب آلو قیسی و برگه زردآلو
  • ۱۰۰گرم
  • آلو سیاه خورشتی
  • ۱۳۰گرم تفت داده شده
  • کشمش پلویی
  • ۱۵۰گرم پاک و شسته شده
  • ادویه جات شامل زردچوبه، فلفل و نمک
  • به میزان لازم
  • پودر دارچین
  • یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی
  • دو قاشق سوپخوری
  • شکر سرخ یا سیاه به دلخواه
  • یک تا ۳ قاشق چایخوری (جایگزین شکر قهوه ای تیره ملاس دار)
  • پودر دارچین
  • نصف قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط
  • ۵ عدد خلالی سرخ شده
  • آب مرغ
  • ۷۵۰ گرم تا یک لیتر
  • زعفران
  • به دلخواه
  • روغن مایع
  • دو قاشق سوپخوری