دستور تهیه دمنوش سیب و دارچین
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزیمواد لازم جهت تهیه نوشیدنی سیب عسلی
- سیب
- ۴ عدد
- دارچین
- ۴ چوب یا ۳ چوب
- جوز هندی –
- استفاده از جوز هندی کامل اختیاری است، اما طعم فوق العاده ای به آن اضافه می کند
- عسل
- از 1/2 فنجان تا 3/4 فنجان استفاده کنید یا اضافه کنید تا شیرینی دلخواه خود را بدست آورید
- آب -
- با 10 فنجان شروع کنید و در صورت تمایل مقدار بیشتری آب اضافه کنید تا رقیق شود
مرحله آماده کردن میوه ها:
خرد کردن سیب ها و پرتغال: سیبها و پرتغالها را ابتدا بشویید سپس با پوست به صورت درشت خرد کنید. (همانند تصویر زیر)
مرحله اضافه کردن ادویجات و مایعات
ادویه ها را اضافه کنید:چوبهای دارچین را بهمراه جوز هندی که طعم خوبی به نوشیدنی شما می دهد بهمراه ۲ قاشق جایخوری میخک را به میکس شده میوه جات خود اضافه کنید.
میکس با عسل:عسل را روی مخلوط خود بریزید و با هم مخلوط کنید به نحوی که عسل در مواد شما حل شده باشد.
اضافه کردن آب: آب را کم کم به مواد اضافه کنید اگر می خواهید مخلوط شما غلیظ تر خواهد شد و می توانید پس از اتمام آن، آن را با آب گرم در حال جوش بیشتری رقیق کنید.
مرحله پختن میوه ها:
میکس کردن میوه ها: در قابلمه آب بریزید و در روی حرارت قرار دهید تا به حالت جوش دربیاید.سپس حرارت را کم کنید و به مدت 1 ساعت بدون درب بجوشانید.
اضافه کردن میوه ها به آب:حرارت را به متوسط/کم کاهش دهید، روی آن را بپوشانید و 2 ساعت بجوشانید. سیب باید به رنگ کهربایی روشن تبدیل شود. برای طعم دادن، عسل یا آب بیشتری اضافه کنید. باید شیرین و تند باشد.
جداکردن دمنوش: سیب خود را از طریق یک آبکش توری ریز یا از طریق یک پارچه پنیر صاف کنید. تا جایی که می توانید آب میوه بگیرید. گرم سرو کنید.