دستور تهیه دمنوش سیب و دارچین

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه دمنوش سیب و دارچین

مواد لازم جهت تهیه نوشیدنی سیب عسلی

  • سیب
  • ۴ عدد
  •  دارچین
  • ۴ چوب یا ۳ چوب
  • جوز هندی –
  •  استفاده از جوز هندی کامل اختیاری است، اما طعم فوق العاده ای به آن اضافه می کند
  • عسل
  • از 1/2 فنجان تا 3/4 فنجان استفاده کنید یا اضافه کنید تا شیرینی دلخواه خود را بدست آورید
  • آب - 
  • با 10 فنجان شروع کنید و در صورت تمایل مقدار بیشتری آب اضافه کنید تا رقیق شود

مرحله آماده کردن  میوه ها:

 خرد کردن سیب ها و پرتغال: سیبها و پرتغالها را ابتدا بشویید سپس با پوست به صورت درشت خرد کنید. (همانند تصویر زیر)

مرحله  اضافه کردن ادویجات و مایعات

 ادویه ها را اضافه کنید:چوبهای دارچین را بهمراه جوز هندی که طعم خوبی به نوشیدنی شما می دهد بهمراه ۲ قاشق جایخوری میخک را به میکس شده میوه جات خود اضافه کنید.
 میکس با عسل:‌عسل را روی مخلوط خود بریزید و با هم مخلوط کنید به نحوی که عسل در مواد شما حل شده باشد.
اضافه کردن آب:‌ آب را کم کم به مواد اضافه کنید اگر می خواهید مخلوط شما غلیظ تر خواهد شد و می توانید پس از اتمام آن، آن را با آب گرم در حال جوش بیشتری رقیق کنید.

مرحله پختن میوه ها:

 میکس کردن میوه ها: در قابلمه آب بریزید و در روی حرارت قرار دهید تا به حالت جوش دربیاید.سپس  حرارت را کم کنید و به مدت 1 ساعت بدون درب بجوشانید.
 اضافه کردن میوه ها به آب:حرارت را به متوسط/کم کاهش دهید، روی آن را بپوشانید و 2 ساعت بجوشانید. سیب باید به رنگ کهربایی روشن تبدیل شود. برای طعم دادن، عسل یا آب بیشتری اضافه کنید. باید شیرین و تند باشد.
جداکردن دمنوش: سیب خود را از طریق یک آبکش توری ریز یا از طریق یک پارچه پنیر صاف کنید. تا جایی که می توانید آب میوه بگیرید. گرم سرو کنید.