دستور تهیه اسموتی گیلاس
۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزینکاتی قبل از درست کردن اسموتی
قبل از شروع، چند نکته اساسی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید.
- ابتدا مایعات را اضافه کنید. این نه تنها برای مخلوط کن شما آسان تر است، و همچنین بافت بهتری نیز ایجاد می کند.
- مخلوط کن را با سرعت کم شروع کنید، سپس به تدریج سرعت را به بالا افزایش دهید تا به مخلوط شدن همه مواد کمک کند. با مخلوط کن با سرعت کم تمام کنید.اگر شروع به مخلوط کردن در بالاترین سطح کنید، یک حباب هوا می تواند تشکیل شود که از ترکیب شدن مواد شما جلوگیری می کند.
- از میوه های یخ زده به جای تازه استفاده کنید. این به شما امکان می دهد از یخ صرف نظر کنید و از کاهش طعم آن جلوگیری کنید. نکته دیگر استفاده از میوه های یخ زده کمک به سرد و غلیظ نگه داشتن اسموتی شماست. گاهی اوقات یخ به خوبی با هم ترکیب نمی شود (یا می تواند اسموتی شما را آبکی کند)، بنابراین بهتر است از میوهای یخ زده به جای یخ و میوه های تازه استفاده کنید.
- مایع بیشتری اضافه کنید. اگر اسموتی شما خیلی غلیظ است یا به طور کامل مخلوط نمی شود، از اضافه کردن مایع بیشتر نترسید.
مواد لازم جهت تهیه اسموتی گیلاس
- موز رسیده
- ۱ عدد
- گیلاس و توت
- یک لیوان
- کره بادام زمینی
- ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل
- ۱ قاشق چایخوری
- شیر
- ۱ لیوان و نیم
- پودر کاکایو
- ۱ قاشق غداخوری
مرحله آماده کردن مایعات
شیر- وانیل- پودر کاکایو و کره بادام زمینی را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را با سرعت کم روشن کنید سپس به تدریج سرعت را به بالا افزایش دهید تا به مخلوط شدن همه مواد کمک کند و مایعی یکدست تشکیل شود.
مرحله آماده کردن میوه ها
خرد کردن میوه ها: موز را به قطعات مربعی کوچک خرد می کنیم.و بهمراه گیلاسها در پاکتی پلاستیکی در فریزر قرار می دهیم تا منجمد شود.
مرحله میکس کردن
میکس کردن میوه ها: قطعات مکعبی شکل میوه ها را به مایع درون مخلوط کن اضافه می کنیم و مخلوط کن را روشن می کنیم (با سرعت کم) تا به مایعی یک شکل تبدیل شود.اسموتی شما آماده است.