دستور پخت کیک ساده قابلمه ای (بدون فر)
۰۴ تیر ۱۴۰۱ 0 آشپزیمواد لازم جهت تهیه کیک ساده
- آرد نانوایی یا قنادی
- ۲ تا۳ لیوان (به میزان لازم)
- تخم مرغ
- ۳ عدد
- بکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری
- وانیل
- نصف قاشق چایخوری
- شیره انگور یا هر شیره ایی (توت و یا کشمش)
- ۳تا ۴ لیوان
مرحله اول:هم زدن تخم مرغها
۳ عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و بهمراه پکنیگ پودر و وانیل هم می زنیم تا به صورت یک مایع کرمی رنگ تبدیل شود.
مرحله دوم:اضافه کردن شیره به مایع کرمی رنگ
اضافه کردن شیره به جای شکر: شیره انگور یا هر شیره ایی برای اینکه شکر نخواهیم اضافه کنیم به مایع کرمی رنگ خود اضافه می کنیم و هم می زنیم
مرحله سوم: اضافه کردن آرد به مایع
آرد را الک کرده و کم کم به مایع اضافه می کنیم
مرحله چهارم :گرم کردن قابلمه
قابلمه را با روغن چرب کرده و روی گاز قرار می دهیم تا گرم شود (برای داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه)
مرحله پنجم: پختن کیک
کیک را در قابلمه گرم شده ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا کیک پخته شود و درب آن را نیز می گذاریم اگر نیاز بود ده دقیقه دیگر نیز به آن اضافه می کنیم.