دستور پخت کیک ساده قابلمه ای (بدون فر)

۰۴ تیر ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور پخت کیک ساده قابلمه ای (بدون فر)

مواد لازم جهت تهیه کیک ساده

  • آرد نانوایی یا قنادی
  • ۲ تا۳ لیوان (به میزان لازم)
  • تخم مرغ 
  • ۳ عدد
  • بکینگ پودر 
  • ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل
  • نصف قاشق چایخوری
  • شیره انگور یا هر شیره ایی (توت و یا کشمش)
  • ۳تا ۴ لیوان


مرحله اول:هم زدن تخم مرغها

۳ عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و بهمراه پکنیگ پودر و وانیل  هم می زنیم تا به صورت یک مایع کرمی رنگ تبدیل شود.
طرز تهیه کیک ساده

مرحله دوم:اضافه کردن  شیره به مایع کرمی رنگ

اضافه کردن شیره به جای شکر: شیره انگور  یا هر شیره ایی برای اینکه شکر نخواهیم اضافه کنیم به مایع کرمی رنگ خود اضافه می کنیم و هم می زنیم
درست کردن کیک ساده

مرحله سوم: اضافه کردن آرد به مایع 

آرد را الک کرده و کم کم به مایع اضافه می کنیم
درست کردن کیک ساده

مرحله چهارم :گرم کردن قابلمه

قابلمه را با روغن چرب کرده و روی گاز قرار می دهیم تا گرم شود (برای داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه)
درست کردن کیک ساده

مرحله پنجم: پختن کیک

کیک را در قابلمه گرم شده ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا کیک پخته شود و درب آن را نیز می گذاریم اگر نیاز بود ده دقیقه دیگر نیز به آن اضافه می کنیم.