نکات آشپزی
۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی برای حذف برخی از کارهایی که برای تهیه همه آن غذاهای خوشمزه انجام می شود، در ادامه مطلب ترفندهای آشپزی بسیار آسان (و فوق العاده مفید!) را بخوانید.
۱. اگر در حال پختن دستور پختی هستید که نیاز به تفت دادن پیاز و سیر دارد، ابتدا پیازها را تفت دهید
پیازها زمان بیشتری برای نرم شدن دارند، در حالی که سیر به راحتی می سوزد. بنابراین منطقی است که ابتدا پیاز را بپزید - سپس سیر را در حالی که پیازها در حال تمام شدن هستند به آن اضافه کنید.
۲-شکر قهوهای را به سس گوجهفرنگی خود اضافه کنید تا عطر و طعم آن بیشتر شود.
شکر سفید و یا قهو ه ای ، افزودن یک قاشق غذاخوری از آن به سس گوجه فرنگی طعم آن را واقعاً معطر می کند.
۳-نکته ای در گرفتن آب لیمو
هنگام گرفتن آب لیمو، ابتدا قسمت پایینی آن را جدا کنید تا تمام آب میوه به جای گیر افتادن در پوست، از میان میوه عبور کند
۴-طعم دار کردن غذاهای سرد
بیشتر مردم می توانند طعم غذاهای گرم را کمی بهتر از غذاهای سرد بچشند. برای جبران این ناهماهنگی، مطمئن شوید که غذاهای سرد خود - معمولاً سالادها - را با بیشتر با ادویه ها طعم دار کنید.
۵-مرغ را قبل از پختن برش دهید
گر سینه رابه ضخامت مساوی بر روی تخته برش قرار دهید و فیله را برش دهید، مرغ سریعتر می پزد. در غیر این صورت، انتهای کوچک سینه بیش از حد پخته شده و تا زمانی که قسمت بزرگتر پخته شود، خشک می شود. این یک مرحله اضافی آسان است. ، از نظر طعم تفاوت زیادی ایجاد می کند.
۶−برنج خود را قبل از پختن بشویید تا از کدر شدن آن جلوگیری کنید.
بیشتر برنج ها نباید بدون حداقل یک بار آبکشی پخته شوند. یک یا دو بار آن را بشویید تا هرگونه نشاسته سطحی را از روی برنج بردارد.
۷−ساقه سبزی ها را در حین پخت و پز به سوپ، خورشت اضافه کنید.
اگر قصد دارید یک خورش یا سوپ را برای مدت طولانی بجوشانید، مقداری سبزی باقی مانده به آن اضافه کنید. آنها لایه های ظریف و پیچیدگی را به طعم اضافه می کنند.