دستور تهیه کیک لیمو
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزیمواد لازم جهت تهیه کیک لیمو
- تخم مرغ
- ۵ عدد
- شکر
- یک لیوان و نیم
- آرد
- ۳ لیوان
- بکینگ پودر
- ۳ قاشق مرباخوری
- روغن مایع
- سه چهارم لیوان
- شیر
- یک لیوان و نیم
- پوست لیمو ترش (رنده شده)
- ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل
- نصف قاشق چایخوری
مرحله اول:درست کردن خمیر
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم(الک کردن باعث هوا دهی به آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه
مرحله دوم:درست کردن کرم کیک
در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن برقی، کره و شکر و وانیل را با هم به مدت 5 دقیقه هم بزنید. تخممرغها را یکی یکی بزنید، سپس پوست لیمو را اضافه کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن شیر و پوست لیمو
شیر را به مخلوط لیمویی خود اضافه و به مدت یک دقیقه هم می زنیم و سپس روغن (کره) را اضافه می کنیم و در انتها آرد وبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن زده نه بیشتر چون پف تخم مرغها از بین می رود و کیک پفش کم میشه
مرحله چهارم:پخت کیک
کف قالب را کاغذ روغنی میزاریم با روغن مایع خوب اطراف قالب راچرب میکنیم مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر که از قبل گرم کردیم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا کیک بپزد و آماده سرو شود.