دستور تهیه کیک لیمو

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه کیک لیمو

مواد لازم جهت تهیه کیک لیمو

  • تخم مرغ 
  •  ۵ عدد
  • شکر
  • یک لیوان و نیم 
  • آرد
  •  ۳ لیوان
  • بکینگ پودر
  •  ۳ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع
  • سه چهارم لیوان
  • شیر 
  •  یک لیوان و نیم
  •  پوست لیمو ترش (رنده شده)
  •  ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل 
  •   نصف قاشق چایخوری


مرحله اول:درست کردن خمیر

آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم(الک کردن باعث هوا دهی به آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه

مرحله دوم:درست کردن کرم کیک

 در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن برقی، کره و شکر  و وانیل را با هم به مدت 5 دقیقه هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بزنید، سپس پوست لیمو را اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن شیر و پوست لیمو 

شیر را به مخلوط لیمویی خود اضافه  و به مدت یک دقیقه هم می زنیم و سپس روغن (کره) را اضافه می کنیم  و در انتها آرد وبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن زده نه بیشتر  چون  پف تخم مرغها از بین می رود و کیک پفش کم میشه 

مرحله چهارم:پخت کیک

کف قالب را کاغذ روغنی میزاریم با روغن مایع خوب اطراف قالب راچرب میکنیم مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر که از قبل گرم کردیم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا کیک بپزد و آماده سرو شود.