دستور تهیه پیراشکی
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزیمواد لازم جهت تهیه پیراشکی خانگی
- تخم مرغ
- ۱ لیتر
- شکر
- نصف لیوان
- آٓرد
- یک و نیم پیمانه
- ماست یا شیر
- یک لیوان
- وانیل
- مقدار کم
- بکینگ پودر
- یک قاشق مرباخوری
مرحله اول:درست کردن
ابتدا ماست رو در ظرفی ریخته و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست تبدیل شود.
مرحله دوم: اضافه کردن تخم مرغ و شکر
تخم مرغ،وانیل و شکر را با همزن به شکلی هم بزنید که به صورت مایعی سفید و پف کرده درآید. و به ماست و بکینگ پودر اضافه کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد
آرد را آهسته آهسته به مایع اضافه کنید در اینجا غلظت مواد باید به گونه ای باشد که نه زیاد شل و نه زیاد سفت باشد.
پخت پیراشکی
درون یک ظرف گود روغن را می ریزیم روغن بایستی در ظرف شناور شود و با حرارت متوسط باشد اکنون از مایع درست شده همانند شکل زیر درون ظرف ریخته و منتظر می مانیم تا سرخ شود. اکنون پیراشکی شما آماده سرو است.