دستور تهیه پیراشکی

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه پیراشکی

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی خانگی

  • تخم مرغ
  • ۱ لیتر
  • شکر 
  •  نصف لیوان
  • آٓرد
  • یک و نیم پیمانه
  • ماست یا شیر 
  • یک لیوان
  • وانیل 
  • مقدار کم
  • بکینگ پودر
  • یک قاشق مرباخوری

مرحله اول:‌درست کردن 

ابتدا ماست رو در ظرفی ریخته و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست تبدیل شود.

مرحله دوم:‌ اضافه کردن تخم مرغ و شکر

 تخم مرغ،وانیل و شکر را با همزن به شکلی هم بزنید که به صورت مایعی سفید و پف کرده درآید. و به ماست و بکینگ پودر اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن آرد

آرد را آهسته آهسته به مایع اضافه کنید در اینجا غلظت مواد باید به گونه ای باشد که نه زیاد شل و نه زیاد سفت باشد.

پخت پیراشکی

درون یک ظرف گود روغن را می ریزیم روغن بایستی در ظرف شناور شود و با حرارت متوسط باشد اکنون از مایع درست شده همانند شکل زیر درون ظرف ریخته و منتظر می مانیم تا سرخ شود. اکنون پیراشکی شما آماده سرو است.