کدام مواد غذایی برای تقویت حافظه مفیدند؟ لوبیا قرمز و چای سبز
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامترژیم غذایی برای تقویت حافظه:چای سبز
چای سبز حاوی فلاونوئیدهایی است که به کاهش احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر کمک می کند. به تقویت قدرت حافظه کمک می کند و به عنوان عامل ضد اکسید کننده و ضد پیری عمل می کند.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:دانه های آفتابگردان
تخمه آفتابگردان منبع ویتامین E، فولات، فیتواسترول، منیزیم و اسیدهای چرب ضروری است. تخمه آفتابگردان سطح کلسترول را کاهش می دهد و در نتیجه احتمال ایست قلبی عروقی را کاهش می دهد. با از بین بردن استرس، روحیه را شاد می کند. همچنین به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان عمل می کند که به آزادسازی رادیکال های آزاد کمک می کند که پیری سلول ها را کاهش داده و حافظه را تقویت می کند.
رژیم غذایی برای تقویت حافظه:سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین منبع ویتامین، کربوهیدرات و آنتی اکسیدان است. به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و در نتیجه احتمال ایست قلبی عروقی را کاهش می دهد. با از بین بردن استرس، روحیه را شاد می کند. همچنین به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان عمل می کند که به آزادسازی رادیکال های آزاد کمک می کند که پیری سلول ها را کاهش داده و حافظه را تقویت می کند.
ژیم غذایی برای تقویت حافظه: لوبیا
لوبیا منبع پروتئین، ویتامین، کولین است. لوبیا قرمز حاوی ویتامین B و تیامین است که به تنظیم حافظه، خلق و خو و رفتار افراد کمک می کند. این ویتامین باعث هوشیاری فردی می شود و در نتیجه تفکر شناختی آنها را بهبود می بخشد.