آیا مصرف سیب باعث کاهش دیابت می شود؟
۲۹ مهر ۱۴۰۱ 0 سلامتسیب حاوی کربوهیدرات هایی است که همانطور که می دانیم بر سطح قند خون تأثیر می گذارد. خبر خوب این است که کربوهیدرات های موجود در سیب دارای اثرات متفاوتی نسبت به غذاهای حاوی شکر هستند.
در واقع سیب حاوی درصد خوبی از فیبر غذایی است که مصرف آن باعث کند شدن جذب کربوهیدرات ها می شود. این مکانیسم مفید است زیرا از شروع پیک های گلیسمی جلوگیری می کند.
مطالعات زیادی وجود دارد که نشان می دهد فیبر رژیمی کنترل قند خون را بهبود می بخشد و از دیابت محافظت می کند.
سیب همچنین حاوی قند است که تا حد زیادی توسط فروکتوز نشان داده می شود. مطالعات تأیید میکنند که وقتی فروکتوز از طریق میوههای تازه وارد بدن میشود، تأثیر کمتری بر قند خون دارد.
سیب همچنین حاوی پلی فنول هایی است که طبق تحقیقات علمی، ترکیبات گیاهی هستند که می توانند هضم کربوهیدرات ها را کند کرده و سطح قند خون را کاهش دهند.
رابطه سیب و دیابت
برای کسانی که هنوز نمی دانند، به یاد داشته باشید که دو نوع دیابت وجود دارد: نوع 1 و نوع 2.
دیابت نوع 1 - در این مورد، لوزالمعده انسولین کافی برای حمل قند از خون به سلول ها تولید نمی کند.
دیابت نوع 2 - لوزالمعده انسولین تولید می کند اما سلول ها نوعی مقاومت در برابر فعالیت آن ایجاد می کنند
مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب به طور منظم می تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد و در نتیجه باعث کاهش سطح قند خون شود.
این خاصیت به این دلیل است که پلی فنول های موجود در سیب به خصوص در پوست آن، لوزالمعده را برای تولید انسولین تحریک می کند و به سلول ها در جذب قند کمک کند.