دستور تهیه سالاد مرغ آمریکایی

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزی
دستور تهیه سالاد مرغ آمریکایی

بهترین دستور تهیه سالاد مرغ کلاسیک با مواد ساده خوش طعم است. مرغ، کرفس، سس مایونز، پیاز سبز و کمی آبلیمو طعم این سالاد را شبیه بهشت ​​می کند. به راحتی می توانید هر چیزی را که می خواهید اضافه کنید، اما این همان طور که هست عالی است! می‌توانید آن را به‌عنوان ساندویچ میل کنید یا برای نسخه‌ی کم کربوهیدرات و کتو، آن را در بسته‌بندی کاهو یا به تنهایی میل کنید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد مرغ

  •  سینه مرغ خام بدون استخوان و بدون پوست
  • ۳ عدد
  • کرفس خرد شده 
  • ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز 
  •  ۱ تا ۲ عدد
  • زیتون
  • ۴ تا ۶ عدد
  • پیاز
  • ۲ عدد
  • کاهو
  • ۱ تا ۳ عدد

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد

  • سس مایونز
  • ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری
  • لیموی تازه
  • ۲ عدد
  • آلوی خشک و یا مربای توت 
  • به میزان لازم


مرحله آماده کردن  مرغ

چه نوع مرغی برای خرد کردن بهتر است؟

مرغ بدون استخوان:  سینه‌های مرغ بدون استخوان و بدون پوست را خرد کنم، اما ران‌های مرغ بدون استخوان و بدون پوست نیز بسیار خوب عمل می‌کنند، و حتی اگر مایل بودید می‌توانید از مخلوط استفاده کنید!

 مرغ با استخوان: اگر مرغ پخته و با استخوان را مانند مرغ سوخاری کامل یا دم کرده مرغ خرد می کنید سپس به راحتی تمام گوشت را از استخوان جدا خواهید کرد. این برش‌ها احتمالاً پوست هم دارند، بنابراین با خیال راحت آن را با گوشت مرغ تکه تکه کنید یا آن را دور بریزید.

 پختن مرغ:

یک قابلمه 2 لیتری آب و 1 قاشق غذاخوری نمک را روی  گاز می گذاریم تا به نقطه جوش برسد. همانطور که آب در حال گرم شدن است، سینه های مرغ بدون استخوان را به تکه های بزرگ (2 1/2 اینچ) برش  می دهیم. وقتی آب به جوش آمد مرغ را اضافه می کنیم و  درب قابلمه را بر می داریم تا بجوشد. سپس حرارت را خاموش می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت به مدت 15 دقیقه در آب داغ بماند  در  این روش به مرغ اجازه می دهد تا به آرامی بپزد، بنابراین مرغ رطوبت بیشتری را حفظ می کند.

خرد کردن مرغ: برای خرد کردن مرغ سه روش وجود دارد.

دستان شما: برای هر نوع مرغ (مرغ کامل سوخاری، سینه یا ران مرغ پخته شده و حتی طبل مرغ پخته شده) توصیه می شود.


دو چنگال: اگر می‌خواهید چیزها را کمی تمیز نگه دارید، این روش برای انواع مرغ‌های بالا نیز عالی است


همزن دستی: از این روش برای سینه یا ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنید.

میکسر پایه: می توانید از این روش برای سینه یا ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست نیز استفاده کنید.



مرحله  آماده کردن سالاد

میکس کردن سس با آبلیمو: سس مایونز،آب لیمو را با هم مخلوط کنید. سپس آلو یا توت های خود را به سس اضافه کنید. سس سالاد نباید خیلی شیرین و نه خیلی ترش باشد. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

خرد کردن سبزیجات:کرفس را به همراه فلفل و پیاز به صورت نگینی خرد و باهم مخلوط کنید.

مرحله میکس کردن 

اضافه کردن مرغ : مرغ خرد شده را به ترکیب سبزیجات خود اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
اضافه کردن کاهو:.کاهو ترد خود را از دست می دهد و پژمرده می شود، بنابراین اگر انتظار دارید  سالادی ترد داشته باشید کاهو را درست قبل از سرو اضافه کنید.
سالاد شما آماده سرو است.