دستور تهیه دسر شکلاتی
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0مواد لازم جهت تهیه دسر شکلاتی
- شکلات
- ۱ فنجان و نیم
- آب
- 1قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ زده شده
- 1عدد
- وانیل
- 1قاشق غذاخوری
- خامه (اختیاری)
- 1 فنجان و نیم
- وانیل
- مقدار کم
- کره
- نصف قاشق غذاخوری
مرحله اول:درست کردن مایع
در یک قابلمه کوچک شکلات را با آب ذوب کنید؛ هم بزنید تا یکدست شود.
اضافه کردن تخم مرغ:مقدار کمی از مخلوط شکلات داغ را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. سپس به مدت ۲ دقیقه بگذارید تا زرده تخم مرغ با شکلات مخلوظ شود.
مایع بدست آمده را از روی قابلمه روی اجاق گاز گذاشته و مرتبط هم بزنید تا به اصطلاح نبرد.
مرحله دوم: پخت مایع
آماده کردن وانیل: پس از آنکه ظرف را از روی حرارت برداشتید وانیل و کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود و مایع یکدست شود.
مرحله سرو دسر
در انتها مایع را درون ظرفهای مورد نظر خود بریزید ن تا خنک شود. بعد از خنک شدن به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما آماده سرو شود.