دستور تهیه دسر شکلاتی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0
دستور تهیه دسر شکلاتی

مواد لازم جهت تهیه  دسر شکلاتی

  • شکلات
  • ۱ فنجان و نیم
  • آب
  •  1قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ زده شده
  • 1عدد
  • وانیل
  • 1قاشق غذاخوری
  • خامه (اختیاری)
  • 1 فنجان و نیم
  • وانیل
  • مقدار کم
  • کره
  • نصف قاشق غذاخوری


مرحله اول:‌درست کردن مایع

در یک قابلمه کوچک شکلات را با آب ذوب کنید؛ هم بزنید تا یکدست شود.
 اضافه کردن تخم مرغ:مقدار کمی از مخلوط شکلات داغ را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. سپس به مدت ۲ دقیقه بگذارید تا زرده تخم مرغ با شکلات مخلوظ شود.
 مایع بدست آمده را از روی قابلمه روی اجاق گاز گذاشته و مرتبط هم بزنید تا به اصطلاح نبرد.

مرحله دوم:‌ پخت مایع


آماده کردن وانیل:‌ پس از آنکه ظرف را از روی حرارت برداشتید وانیل و کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود و مایع یکدست شود.

مرحله سرو دسر

در انتها مایع را درون ظرفهای مورد نظر خود بریزید ن تا خنک شود. بعد از خنک شدن به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شما آماده سرو شود.

سرو دسر