خواص درمانی زردچوبه/تقویت حافظه و کاهش سرماخوردگی
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ 0 سلامتخواص زردچوبه برای سلامتی/ کاهش آنفولانزا و سرماخوردگی
کورکومین موجود در زردچوبه به کاهش آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند. علاوه بر این، زردچوبه خام ایمنی یا مصونیت بدن ما را افزایش می دهد و سرماخوردگی را تسکین می دهد. ویتامین C موجود در زردچوبه خام نیز به کاهش سرماخوردگی کمک می کند.
خواص زردچوبه برای سلامتی/ خواص آنتی اکسیدانی
زردچوبه خام دارای خواص آنتی اکسیدانی است که ما را از کم خونی محافظت می کند. دختران معمولاً تمایل به کم خونی دارند، بنابراین خوردن زردچوبه خام به عنوان یک قاعده برای آنها بسیار مفید است. علاوه بر این، کورکومین موجود در زردچوبه از گلبول های قرمز محافظت می کند. زردچوبه به دلیل داشتن مقدار زیادی آهن به رفع کمبود آهن در خون نیز کمک می کند.
خواص زردچوبه برای سلامتی/ کاهش درد در دوران یائسگی
زردچوبه منبع گیاهی فیتواستروژن یا هورمون استروژن نامیده می شود. استروژن یک هورمون ضروری در بدن دختران است. توانایی زردچوبه خام در کاهش درد و خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی به طرق مختلف در دوران یائسگی کمک می کند.
خواص زردچوبه برای سلامتی/ ضد باکتریایی
خواص آنتی بیوتیکی و ضد باکتریایی زردچوبه خام به بهبود سریع زخم های مختلف کمک می کند و به رشد پوست جدید در محل زخم کمک می کند. زردچوبه خام به کاهش درد بعد از عمل و کاهش زخم های سوختگی کمک می کند.
خواص زردچوبه برای سلامتی/ گردش خون
کورکومین موجود در زردچوبه خام، گردش خون را در مغز منظم نگه می دارد و از مغز در برابر مشکلات مرتبط با افزایش سن محافظت می کند. خوردن زردچوبه خام نیز با حفظ "خلق" و افزایش حافظه برای ما مفید است.