شنبه,۱۰ خرداد ۱۴۰۴
بیتانبیتان
  • عمومی
    • دانستنی ها
    • سرگرمی
    • گردشگری
  • سلامت
    • بیماری ها
    • گیاهان دارویی
    • طب سنتی
    • دهان و دندان
    • رژیم غذایی
  • آشپزی
    • پیش غذا
    • غذای اصلی
    • دسر
    • نوشیدنی ها
    • نان و شیرینی
    • مربا و ترشی
    • نکات آشپزی
    • انواع سالاد
    • خواص مواد غذایی
  • دنیای مد
    • مد و پوشاک
    • هنر و دکوراسیون
  • روانشناسی
  • مجله تصویری
    • سرگرمی
    • خانه داری
    • روانشناسی
    • سلامت
    • آشپزی
  • تماس با ما

ویدئو :ترفند آشپزی/ خراب شدن کیک با چند اشتباه

۱۵ شهریور ۱۴۰۳ 0 مجله تصویری  
کلیپ آشپزی
موضوع:اشتباهاتی که باعث خراب شدن کیک می شود؟
خلاصه کلیپ
۱- بیش از حد مایه کیک رو هم نزنید باعث سفت شدن بافت کیکتون می شود.
۲-تخم مرغ خیلی سرد نباشد چون کیک خوب پف نمی کند.
۳- مواد دقیق اندازه  گیری شود.
دانلود: 
ویدئو :ترفند آشپزی/ خراب شدن کیک با چند اشتباه (1.61MB)
چرا کیک پف نمی کند ترفندهای آموزشی کیک علت سفت شدن کیک ترفند آشپزی
مطالب مرتبط
ترفند آشپزی: طرز تهیه سس کچاب خانگی ترفند آشپزی: طرز تهیه سس کچاب خانگی ۰۵ مهر ۱۴۰۳ ویدئو: سفره آرایی/ تزئین لیموترش ویدئو: سفره آرایی/ تزئین لیموترش ۰۲ مهر ۱۴۰۳ ترفند آشپزی: ترک نخوردن تخم مرغ ترفند آشپزی: ترک نخوردن تخم مرغ ۰۵ مهر ۱۴۰۳ ترفند آشپزی: کدام روش برای دم کردن زعفران بهتر است؟ ترفند آشپزی: کدام روش برای دم کردن زعفران بهتر است؟ ۰۲ مهر ۱۴۰۳ ترفند آشپزی: مقایسه روش های دم کردن زعفران/ یخ یا یخ و آب جوش ترفند آشپزی: مقایسه روش های دم کردن زعفران/ یخ یا یخ و آب جوش ۰۵ مهر ۱۴۰۳ ترفند آشپزی: ترفندهایی برای پخت برنج و گوشت ترفند آشپزی: ترفندهایی برای پخت برنج و گوشت ۰۴ مهر ۱۴۰۳
صفحه اصلی درباره ما شرایط و مقررات
© 2025 - هرگونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع است.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مجموعه بیتان می‌باشد.