چهارشنبه,۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
بیتانبیتان
  • عمومی
    • دانستنی ها
    • سرگرمی
    • گردشگری
  • سلامت
    • بیماری ها
    • گیاهان دارویی
    • طب سنتی
    • دهان و دندان
    • رژیم غذایی
  • آشپزی
    • پیش غذا
    • غذای اصلی
    • دسر
    • نوشیدنی ها
    • نان و شیرینی
    • مربا و ترشی
    • نکات آشپزی
    • انواع سالاد
    • خواص مواد غذایی
  • دنیای مد
    • مد و پوشاک
    • هنر و دکوراسیون
  • روانشناسی
  • مجله تصویری
    • سرگرمی
    • خانه داری
    • روانشناسی
    • سلامت
    • آشپزی
  • تماس با ما

ترفند آشپزی: کدام روش برای دم کردن زعفران بهتر است؟

۰۲ مهر ۱۴۰۳ 0 مجله تصویری  
کلیپ آشپزی
موضوع:خوش رنگ شدن زعفران
خلاصه کلیپ
هرگز زعفران را با هاون نسابید چون به اصطلاح زعفران می سوزد
 سابیدن زعفران همراه با نمک عطر و طعم بیشتری را به زعفران می دهد
دم کردن زعفران همراه با عرق بهارنارنج عطر و رنگ فوق العاده ای به زعفران می بخشد
دانلود: 
ترفند آشپزی: کدام روش برای دم کردن زعفران بهتر است؟ (294.08KB)
ترفندهای آموزشی خوش رنگ شدن زعفران زعفران ترفند آشپزی
مطالب مرتبط
ترفند آشپزی: چگونه زعفرانی خوش عطر و خوش رنگ داشته باشیم؟ ترفند آشپزی: چگونه زعفرانی خوش عطر و خوش رنگ داشته باشیم؟ ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ ترفند آشپزی: مقایسه روش های دم کردن زعفران/ یخ یا یخ و آب جوش ترفند آشپزی: مقایسه روش های دم کردن زعفران/ یخ یا یخ و آب جوش ۰۵ مهر ۱۴۰۳ ویدئو: نحوه صحیح پوست کندن انبه ویدئو: نحوه صحیح پوست کندن انبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ ترفند آشپزی: راز خوشمزگی کشک بادمجان ترفند آشپزی: راز خوشمزگی کشک بادمجان ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ ترفند آشپزی: ترفندهایی برای پخت برنج و گوشت ترفند آشپزی: ترفندهایی برای پخت برنج و گوشت ۰۴ مهر ۱۴۰۳ ویدئو: سفره آرایی/ تزئین لیموترش ویدئو: سفره آرایی/ تزئین لیموترش ۰۲ مهر ۱۴۰۳
صفحه اصلی درباره ما شرایط و مقررات
© 2025 - هرگونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع است.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مجموعه بیتان می‌باشد.