آموزش تصویری: طرز تهیه کوفته

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ 0 مجله تصویری

مواد لازم تهیه کوفته

  • گوشت چرخ کرده
  • ۵۰۰ گرم
  • برنج
  • یک پیمانه
  • آرد نخودچی
  • یک پیمانه یا ۷۵ گرم
  • لپه
  • ۱/۲پیمانه یا ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی
  • 4 عدد
  • رب گوجه
  • 3قاشق غذاخوری
  • پیاز
  • ۴ تا۵ قاشق
  • زرشک آلو پیاز داغ و گردو
  • مواد میانه کوفته
بهتر که نصف بیشتر لپه بعد از نیم پز شدن میکس یا چرخ بشه و نصف دیگه برای ظاهرش کامل باشه هرچه مواد کوفته میکس بشه با غذا ساز جذب بهتری داره و بهتر بهم میچسبه بهتره که نیمه از کوفته توی آب سس باشه و نیمی بیرون از سس و با ملاقه سس بریزیم روی موا د تا کوفته ها وا نره و ترک نخوره… در قابلمه باید نیمه باز باشه… بهتر که نصف بیشتر لپه بعد از نیم پز شدن میکس یا چرخ بشه و نصف دیگه برای ظاهرش کامل باشه هرچه مواد کوفته میکس بشه با غذا ساز جذب بهتری داره و بهتر بهم میچسبه بهتره که نیمه از کوفته توی آب سس باشه و نیمی بیرون از سس و با ملاقه سس بریزیم روی موا د تا کوفته ها وا نره و ترک نخوره… در قابلمه باید نیمه باز باشه…