دستور تهیه کباب لاپلو
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 0 آشپزیمواد لازم جهت تهیه کباب لاپلو
- گوشت چرخ کرده گوسفندی
- ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم
- برنج
- ۴پیمانه
- پیاز
- یک عدد
- گوجه
- ۳ عدد
- زعفران
- چهار عدد
- نمک .فلفل قرمز. زردچوبه
- به میزان لازم
مرحله آماده کردن کباب
خرد کردن پیاز: پیاز را پوست کنده و بعد از شستن به صورت قطعات نگینی خرد می کنیم.
چرخ کردن گوشت: گوشت خود را به قطعات مساوی تقسیم کرده و آن را شسته و سپس چرخ می کنیم و یا از گوشت های چرخ شده آماده استفاده می کنیم.
میکس کردن مواد:گوشت را بهمراه پیاز و ادویه ها(نمک و فلفل و زردچوبه) در ظرفی ریخته و آنها را با هم مخلوط می کنیم تا ترکیبی یک دست حاصل شود.
سرخ کردن مواد: ترکیب حاصل شده از گوشت و پیاز را در درون ماهیتابه ای که در آن روغن داغ شده سرخ می کنیم.
مرحله پختن برنج
خیس کردن برنج:به اندازه هر لیوان برنج یک لیوان و نیم آب به برنج اضافه کنید و بگذارید تا حدودا دو ساعت خیس بخورد.
آبکش کردن برنج: قابلمه ای را در روی گاز قرار داده و به میزان لازم آب در آن می ریزیم تا جوش آید سپس و نمک و روغن را به میزان لازم به آن اضافه می کنیم. بعد از به جوش آمدن برنج را اضافه می کنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعد برنج را با آب سرد آبکش می کنیم.
مرحله سوم: پختن برنج و اضافه کردن کباب ها
قرار دادن کباب ها در برنج: زمان قرار دادن کباب ها در لا به لای برنج های آبکش شده است. اکنون کف قابلمه خود را به میزان لازم روغن ریخته و سپس لایه ای از برنج را در آن می ریزیم و بعد از آن لایه ای از کباب را قرار می دهیم و سپس دوباره لایه ای از برنج را روی کباب ها قرار داده و بقیه کباب ها را روی برنج قرار می دهیم.
مدت زمان لازم برای پخت: این غذا حدودا ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت است.